Un bărbat pretinde că l-a filmat pe Elvis Presley, pe 1 iunie 2016, în timp ce făcea semnul „V”, adică „Sunt în viaţă, oameni buni!” Cică n-a murit în 1977…


Elvis Presley viataElvis Presley, rock-starul despre care se crede că a murit în anii 70, pare să fie în viaţă conform unor conspiraţionişti. Despre asta am scris şi eu într-un articol din 2013, intitulat: Elvis Presley trăieşte şi azi deghizat într-un bărbat pe nume Jon Cotner. Iată 5 dovezi…. sau sunt prea penibile pentru a fi crezute?

Spuneam atunci următoarele: „De unde ştim noi că Elvis a murit? Am fost noi acolo, de faţă, la momentul morţii sale? Am fost martori? Sau doar am citit ceea ce ne-a spus mass-media? Iar prin mass-medie se pot manipula multe lucruri…nici nu vă închipuiţi câte. Aşadar, nu vreau să credeţi că Elvis nu e mort… vreau doar să vă gândiţi şi la această posibilitate, fără să o respingeţi categoric din start. Nu-i curios că raportul oficial al medicului legist, care trebuia să consemneze cauzele morţii lui Elvis, n-a fost niciodată eliberat? Nu-i ciudat că fotografiile cu Elvis în sicriu n-au dovedit niciodată că acea persoană ar fi fost el? Nu-i bizar că experţii în grafologie au demonstrat că pe certificatul de deces al lui Elvis apare propria semnătură a rock-starului american? Nu-i la fel de ciudat că în 1978, la 1 an de la moartea lui Elvis, un martor ce nu a vrut să-şi arate identitatea a depus o mărturie în cadrul unui proces, spunând lucruri pe care doar Elvis le-ar fi putut spune?”

În articolul mai sus amintit, prezentam ipoteza ca Elvis să se ascundă sub identitatea unui bătrân cu barbă, pe nume Jon Cotner. Şi atunci am prezentat şi mai multe fotografii. Nu ştiu dacă este acelaşi cu bărbatul din videoclipul de la finalul acestui articol, care a apărut pe 1 iunie 2016, şi care pretinde şi el că ar fi vorba de Elvis Presley.

Cel care l-a văzut şi l-a filmat pe presupusul Elvis a spus următoarele: „Bătrânul a ridicat două degete ale mânii sale stângi, la nivelul capului, făcând semnul „V”, adică „sunt în viaţă”. El ne dă astfel un indiciu că ştie că toţi fanii săi îl urmăresc. Când te uiți la felul în care se mişcă şi merge, la braţele sale lungi, îţi dai seama 100% că el el. Pe măsură ce se apropie, el se uită la cameră”.

P.S. Mie, personal, argumentele acestea nu prea m-au convins…

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock