Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Zăpadă de 80 de cm în deşertul cel mai arid al lumii! Ce naiba se întâmplă cu vremea pe Terra?

79

blankUnul dintre cele mai uscate locuri de pe Pământ a avut parte în ultima perioadă de cea mai mare cădere de zăpadă din ultimele două decenii, anunţă Institutul Chilean de Meteorologie. Un aer rece şi plin de precipitaţii a adus până la 80 de centimetri de zăpadă în deşertul Atacama din sudul Americii, determinând autorităţile locale să închidă drumurile locale şi să treacă la salvarea zecilor de şoferi prinşi de această zăpadă. Temperatura în capitala statului Chile, Santiago, a scăzut până la -8 grade, iar vecinii – Argentina şi Uruguay -au şi ei parte de temperaturi negative.

Localizat în partea de nord a lui Chile, deşertul Atacama înregistrează o medie de mai puţin de 5 cm pe an de precipitaţii, unele staţii meteorologice din zonă înregistrând doar 1-3 mm pe an. Deşertul, conform lui National Geographic, este cel mai uscat de pe Pământ.

Dacă ne uităm pe site-ul explore-atacama.com, condiţiile curente de iarnă din Deşertul Atacama sunt neobişnuite în regiune: iarna (iunie, iulie şi august) temperatura medie a zilei este de 22 de grade, iar cea medie a nopţii este de 4 grade, putând scade până la -2 grade în cazuri extreme.

Sursa: Sott.net

P.S. Iată unele din zeci de semne care arată că ceva ciudat se întâmplă pe Pământul nostru…

Orgoni Crystal