Wow… ce s-a descoperit pe fundul Oceanului Pacific, în apropiere de Costa Rica: o structură misterioasă care seamănă cu un aeroport modern! Cine a construit aşa ceva în vechime?


Imagine: Google Earth

O misterioasă structură submarină a fost descoperită în Oceanul Pacific. Este o formațiune naturală, o structură străveche creată de o civilizație pierdută sau o construcție modernă necunoscută despre care puțini au auzit?

Anomalia a fost descoperită de Mac McIver, care este un arheolog amator submarin. El povesteşte că, folosind Google Earth, a observat pentru prima dată structura în august 2018. Ea este situată la aproximativ 50 km N-E de Insula Cocos, Costa Rica, în Oceanul Pacific.

Insula Cocos este o insulă nelocuită din Oceanul Pacific, ce aparține de provincia Puntarenas, Costa Rica. Insula este cunoscută printre altele prin comorile ascunse probabil aici de pirații Benito Bonito, Henry Morgan sau Căpitanul Thompson. Expediții nenumărate au căutat zadarnic aceste comori. Insula l-a inspirat pe scriitorul Robert Louis Stevenson, care a scris romanul de aventuri „Comoara din insulă”.

Revenind la structura misterioasă… ea se află la o adâncime de circa 2.000 de metri, în largul coastei de vest a statului Costa Rica. Dacă utilizați Google Earth, o puteți găsi la 6° 04′ 56″ N şi 86° 03′ 16″ V.

Structura subacvatică necunoscută este uriașă și seamănă cu un aeroport modern. Ea măsoară circa 150 de km; prezintă nişte „drumuri” care au aproximativ 8 km lățime, părând a fi ridicate deasupra fundului mării.

Aeroport modern

Dacă veţi face o comparaţie între un aeroport modern și anomalia găsită în Pacific, veţi observa că între cele două există o asemănare izbitoare.

Şi nu e singura anomalie. Mai există una similară cu anomalia subacvatică de pe coasta de vest a statului Costa Rica. Este vorba de anomalia din Marea Caraibelor care are, de asemenea, ceea ce par a fi „drumuri”. Ea este situată la aproximativ 100 de km N-E, la granița dintre Costa Rica și Nicaragua. Coordonatele sunt 11° 14′ 30″ N şi 82° 38′ 53″ V.

Fără a se efectua un studiu subacvatic, este foarte dificil să se stabilească dacă anomalia este una naturală sau artificială. În prezent, este imposibil să spunem cât de veche este structura.

Unii au sugerat că structurile ar fi pur și simplu anomalii ale sonarului, care apar atunci când sunt lipite fotografiile sonare. Dar, se pare că n-ar fi cazul cu anomalia de lângă Insula Cocos.

Se poate pune întrebarea: „De ce ar fi amplasat un aeroport pe fundul oceanului?”. Ei bine, poate că în vremuri mult îndepărtate, acea parte a oceanului era pământ uscat. Şi cine ar fi construit un aeroport în veche? O veche civilizaţie avansată, care a dispărut în trecut?

Un lucru e clar: oceanele noastre sunt pline de secrete încă nedescoperite…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO