Vreţi să beţi suc din urină de vacă? Vă recomandă o organizaţie hindusă…

140

vaca3Tot mai multe organizaţii şi persoane avizate în probleme de nutriţie ne recomandă să eliminăm chimicalele din alimentaţia zilnică şi să avem o dietă, pe cât posibil, bazată pe produse naturale. De aici şi până a ni se recomandă să bem urină de vacă, e doar un pas. Făcut, potrivit Reuters, de o organizaţie hindusă.

Cunoscută pentru adversitatea manifestată faţă de tot ce înseamnă alimente occidentale, organizaţia în cauză intenţionează să promoveze o băutură răcoritoare pe bază de urină de vacă, animalul sacru în India. Zis şi făcut. Reprezentanţii Rashtriya Swayamsevak Sangh au declarat că băutura va fi testată în laboratoare medicale, în următoarele două luni, însă nu au specificat o dată a lansării pe piaţă a produsului.

Nici aroma şi nici denumirea băuturii răcoritoare nu au fost dezvăluite, încă. Un lucru e sigur: urina de vacă va fi amestecată cu extras de aloe vera şi coacăze. Produsul rezultat va fi folosit ca leac împotriva cancerului sau a diabetului. “Urina de vacă poate vindeca peste 80 de boli incurabile, precum diabetul. Acestea pot fi vindecate cu ajutorul băuturii. Acest produs va fi un beneficiu pentru India şi pentru întreaga lume şi va fi distribuit prin magazine şi corporaţii mondiale”, a declarat Om Prakash, preşedintele organizaţiei în cauză.