Orgoni Crystal

 

Uimitor! Literele alfabetului roman şi cifrele arabe au fost găsite pe aripile fluturilor!

121
blank
CLICK pe imagine pt marire

Am găsit ceva spectaculos pe site-ul Kodak, ceva care arată că natura ne oferă surprize mai mult decât minunate. Aşadar, un fotograf pe nume Kjell Sandved a călătorit în multe ţări ale lumii pentru a fotografia cifre şi literele alfabetului pe…fluturi! Dar, iată care este povestea sa:

Revelaţia personală a lui Kjell Sandved a venit în urmă cu mai bine de 25 de ani, atunci când lucra ca voluntar pentru Institutul Smithsonian din Washington (SUA). “Am observat o cutie vechie de ţigări cubaneze, care avea imprimat un fluture pe el. Pe aripile sale, se putea vedea perfect litera F. Atunci mi s-a aprins beculeţul: dacă o literă apare în natură, atunci poate că toate ar trebui să apară. Am vrut să fiu primul care află acest lucru”.

Sandved a devenit în curând fotograf pentru Institutul Smithsonian. Specialitatea sa era aceea de a fotografia cele mai mici creaţii ale naturii, printre care diferite modele de pe celulele microscopice ale aripilor fluturilor. Aşa că Sandved a început marea căutare a literelor alfabetului de pe aripile fluturilor, atât din SUA, cât şi din insulele şi pădurile tropicale din întreaga lume. Sandved a fotografiat fluturii, de obicei, dimineaţa sau seara, atunci când ei sunt relativ inactivi. Timp de 24 de ani de căutări, el a găsit pe fluturi toate literele alfabetului, de la A la Z, şi toate cifrele, de la 0 la 9. Pe aripile fluturilor, el a găsit nu doar litere şi cifre, ci şi diferite modele care semănau al naibii de mult cu chipuri de oameni sau animale.

Absolut incredibil ce surprize ne oferă natura aceasta! Sau oare e o dovadă că totul e legat în lumea aceasta…