Suprimarea celei mai mari invenţii a omenirii: motorul fără combustibil al lui Edwin Gray. Guvernul american elimină toate tehnologiile cu „energie liberă” la comanda Ocultei Mondiale!

9.261 vizualizari

energie liberaAm găsit un articol din 1973 (deci acum 40 de ani) publicat în „National Tattler”. Articolul se intitulează „Un bărbat a creat un motor care nu consumă niciun combustibil. Invenţia care ar putea schimba istoria până în 1984”. Este vorba de Edwin Gray, un om care avea la data scrierii articolului 48 de ani. Aşadar, un dispozitiv de energie liberă! Dar, precum se ştie, Oculta Mondială s-ar opune unor asemenea dispozitive, căci ea vrea ca noi, oamenii obişnuiţi, să rămânem sclavii industriei energetico-petroliere. Aşadar, înainte de a citi articolul în întregime, mi-am dat seama că această invenţie revoluţionară, chiar dacă s-ar fi făcut, ea a rămas în seifurile ascunse ale instituţiilor guvernamentale.

Citez din articol:

„Un inventator din California a găsit o cale prin care să se creeze energie electrică nelimitată, fără a se folosi combustibili, acest lucru fiind potenţial cea mai mare descoperire din istoria umanităţii. Edwin Gray, în vârstă de 48 de ani, a inventat un dispozitiv care ar putea:
* motoriza fiecare autovehicul, camion, tren, avion şi navă;
* încălzi şi răci fiecare casă americană;
* oferi energie electrică nelimitată în sistemul naţional industrial… şi toate acestea fără a polua deloc!”

M-am documentat apoi pe Internet ce s-a întâmplat apoi cu această invenţie şi cu inventatorul ei. Nu prea multe (din păcate, pentru noi). Autorităţile statului i-au pus piedici constante inventatorului. De fapt, povestea începe ceva mai devreme, în anul 1971, atunci când Gray îşi înfiinţează compania EVGRAY Enterprises, LTD., punând la punct un motor de 10 CP (7460 waţi de energie mecanică), ce scotea această energie totală doar dintr-un input de 26,8 waţi. Adică, se câştiga de 278 de ori mai multă energie decât inputul! În 1973, 15 investitori se alătură proiectului, iar compania devine dintr-o societate cu răspundere limitată într-una cu acţionari, purtând numele de EVGRAY Enterprises, Inc. În acelaşi an, Gray a scos prototipul de motor de energie liberă de 100 CP, intitulat EMA4-E2.

Pe 22 iulie 1974, Biroul de Procuratură din Los Angeles a confiscat toate actele şi documentaţia lui EVGRAY Enterprises, pe un motiv ridicol, acela de încălcare a unor regulamente privind piaţa bursieră de acţiuni. După 2 ani de proces şi hărţuire, Gray a fost amendat, dar, după ce investigaţia s-a terminat, Procuratura nu a mai înapoiat nicio documentaţie lui Gray… de fapt, acesta a fost şi scopul ascuns al acestei anchete: acela de a-i confisca munca inventatorului şi de a-i strica reputaţia.

După acest proces, Gray a rămas fără investitori, aşa că prototipurile sale nu puteau fi puse în valoare fără a avea bani. După ce şi-a schimbat locaţiile de mai multe ori în Statele Unite, şi a încercat (fără succes) să producă în serie motoarele cu energie liberă, la sfârşitul anilor 80 Gray a devenit disperat: el a scris câte o epistolă fiecărui membru al Congresului american, cât şi preşedintelui şi vicepreşedintelui SUA, angajându-se să ofere guvernului SUA toată tehnologia energiei libere. N-a primit nici măcar un singur răspuns! Guvernul SUA nici nu avea nevoie de tehnologia lui Gray, deţinând de zeci de ani „energia liberă” a lui Tesla, dar aceasta este ascunsă omenirii.

În aprilie 1989, un tâlhar neidentificat a pătruns noaptea în locuinţa lui Gray. Inventatorul a coborât jos, luând cu el o puşcă, pentru a vedea cine este. A fost găsit ceva mai târziu mort, pe podeaua locuinţei, de către soţia sa. Se presupune că ar fi făcut un atac de cord, dar cauza morţii n-a fost niciodată cunoscută. Încă un deces suspect al unui om de ştiinţă care ar fi putut schimba soarta omenirii pentru totdeauna, dar care a fost împiedicat să o facă…

Edwin Gray