Simboluri oculte şi Illuminati în videoclipul “Nu am aripi” al Alexandrei Ungureanu şi al lui Crush

7.393 vizualizari

În mod evident, odată cu ieşirea muzicii româneşti în străinătate (multe din melodiile produse de artiştii români ajungând în topurile muzicale din alte ţări), ea a devenit „contaminată” de simbolurile Illuminati. Am văzut până în prezent o mulţime de videoclipuri cu simboluri oculte (vezi toată seria de articole despre Lady Gaga, păpuşa Illuminati: https://www.lovendal.ro/wp52/lady-gaga-papusa-illuminati-sau-cum-poti-controla-mintea-umana/)… de ce trebuia şi muzica românească să fie infectată cu „virusul Illuminati”?? Răspunsul e simplu: pentru că muzica românească e ascultată şi peste hotare. Prima dată am demonstrat în articolul acesta (https://www.lovendal.ro/wp52/faceti-cunostinta-cu-inna-o-noua-papusa-illuminati/) că şi Inna este păpuşă Illuminati. Apoi, a urmat rândul simpaticului Smiley (https://www.lovendal.ro/wp52/smiley-si-el-papusa-illuminati-afisul-melodiei-dead-man-walking-e-plin-de-simboluri-oculte/), pentru că anul acesta să arăt că şi Antonia foloseşte simbolistica Illuminati (https://www.lovendal.ro/wp52/pana-si-frumoasa-si-talentata-cantareata-antonia-este-papusa-illuminati-isi-declara-artista-atasamentul-ei-pentru-illuminati/).

Care artist sau formaţie din România mai foloseşte simbolurile oculte? Crush + Alexandra Ungureanu, în noul lor videoclip, „Nu am aripi”, aşa cum bine mi-a atras atenţia un cititor al site-ului meu. Am să vă prezint în continuare câteva capturi din acest videoclip, pentru a demonstra cât de multe simboluri oculte, marca Illuminati, se poate găsi într-o filmare de nici 4 minute. Coincidenţă? Hai lăsaţi-mă…

Videoclipul prezintă o femeie îmbrăcată în negru (care cântă) şi 3 bărbaţi care aproape nu mişcă nimic pe faţa lor, fiind asemenea roboţilor. Păi, de roboţi au nevoie cei de la Illuminati, „oameni” care să nu gândească şi să asculte mecanic ceea ce li se dictează. Unul din bărbaţi poartă un dispozitiv care îi acoperă întreaga vedere, simbol al manipulării. Atunci, când marea mass-medie internaţională ne manipulează cu informaţii şi ştiri false, suntem ca şi cum am fi orbi…

Pe masa la care se află cei trei bărbaţi şi o femeie, putem observa printre altele, o lampă neagră, închisă la culoare, şi două mere întunecate. Nu ştiu de ce, dar acestea două din urmă parcă îmi aduc aminte de mărul otrăvit din povestea pentru copii „Alba ca zăpada şi cei şapte pitici”. Cât priveşte lampa neagră, fără lumină, ea se vrea a fi reversul luminii din lampă, simbolul religios al luminii lui Dumnezeu în multe religii ale lumii. Poate că videoclipul vrea să ne transmită faptul că lumina a murit, adică Dumnezeu a murit.

Tot pe masă, se mai află un simbol binecunoscut al forţelor oculte: piramida. Dar, ea nu este o piramidă modernă, ci una cu figuri şi simboluri ale vechilor egipteni. Aici, mesajul este mai clar: o mare parte din practicile şi ideile prezente ale Illuminati îşi au originea în practicile şi credinţele păgâne ale vechilor egipteni.

Femeia care cântă în videoclip şi care este îmbrăcată în negru, se ridică şi, deodată, îi apar nişte aripi albe. Chiar dacă aripile îi sunt albe, totuşi, îmbrăcămintea neagră de pe ea o trădează şi îi arată adevărata natură: ea este îngerul negru. Iar îngerii negri, împreună cu stăpânii lor, Lucifer, sunt fiinţele care sunt slăvite de Illuminati. Apropo, în imaginea de mai sus (cea cu piramida), observaţi chiar şi unghiile negre. Vă mai îndoiţi că ar putea fi un înger întunecat? Un înger binefăcător ar ţine în mână un simbol profan, cum este piramida egipteană cu figuri de faraoni păgâni?

Femeia, alias îngerul întunecat, se ridică de la masă, se îndreaptă spre bărbatul din faţa ei şi îndepărtându-i dispozitivul din faţa ochilor. Apoi, îl ia de mână şi merge cu el. Ca să zboare spre cer? Nu…ci ca să-i dea drumul în abis. Pentru că aripile îngerului întunecat s-au frânt, la fel cum s-au frânt şi aripile lui Satana şi ale cetelor sale de îngeri, atunci când au căzut din cer în abis.

Ce se întâmplă cu acest bărbat? Moare violent… Cei care se vor lăsa manipulaţi, orbiţi de Oculta Mondială, de Illuminati, şi nu vor apuca calea spiritualităţii, vor cădea până la urmă în abis şi vor muri (spiritual vorbind).

De aceea, poate că e timpul să începem să ne trezim din visul în care orbecăim, din manipularea vremurilor actuale, să nu ne mai lăsăm influenţaţi (chiar şi inconştient) de aceste simboluri şi imagini oculte şi să apucăm odată pentru totdeauna calea luminii, a spiritualităţii.