Secretul muntelui columbian Pena de Juaica: este el o poartă de intrare către altă lume?


Pena de Juaica este un munte maiestuos situat la 45 de minute de Bogota (Columbia), între oraşele Tabio și Tenjo. Având o înălțime de 3.100 metri deasupra nivelului mării, astăzi, acest loc enigmatic are o conotație magică, care atrage mulți vizitatori. Se pare că el este ca o ușă deschisă către alte dimensiuni.

Locuitorii din Tabio au relatat prezenţa a numeroase lumini misterioase observate pe acel munte, ceea ce ne arată că există şi altceva dincolo de ceea ce oamenii de ştiinţă încearcă să ne convingă. Indienii localnici Muisca se închinau acestui munte, făcând sacrificii în cinstea zeilor, în special faţă de zeița Huiaka, căreia îi cereau abundenţă pentru recoltele lor și fertilitate pentru femeile lor.

Muntele a fost studiat de mai mulţi cercetători, ca de exemplu de inginerul William Chaves Ariza, în prezent director al Ovni Contact Columbia, o organizație care doreşte să afle mai multe despre OZN-urile observate în ţară. El mărturisește că de mai multe ori a văzut personal lumini misterioase, în diferite forme, circulând deasupra muntelui. Pe baza experiențelor sale, Chaves a scris cartea „Juaica, ușa zeilor”.

Potrivit acestuia, într-o noapte a avut contact vizual cu nişte „ființe din spaţiul cosmic”. Și cel puțin 15 martori pot confirma acest lucru. Totul a avut loc pe 24 septembrie 1994, seara, după o ploaie puternică. Chaves spune că două lumini portocalii au apărut (una din ele aşezându-se pe un copac), ulterior ivindu-se mai multe figuri umane luminoase. Iar acestea au fost prezente cel puţin 20 de minute, înainte de a dispărea.

Cu altă ocazie, de data aceasta în timpul zilei, un OZN a aterizat pe același copac și oamenii care ulterior au atins acel copac s-au vindecat de mai multe boli. Din acest motiv, William Chaves l-a botezat ca „Arborele vieții”.

Un alt cercetător al acestui munte, Smendling, a urcat într-o zi acolo, împreună cu fratele său și cu câțiva prieteni, observând o piatră neagră asemănătoare unui meteorit. Unul dintre ei a atins piatra, spunând mai târziu că a simţit că are o energie specială. Când excursioniştii au coborât pe partea de sud a muntelui, au ajuns să-și dea seama că, de fapt, se aflau pe partea opusă. Potrivit lui Smendling, energia locului pur şi simplu i-a dezorientat.

Juan Soto este psiholog, dar şi cercetător al fenomenului OZN-urilor; el a trăit în Tabio mai bine de 15 ani. Din experiențele sale privitoare la acest munte, şi-a adus aminte de una, când se afla la casa unui prieten şi a văzut o lumină albastră foarte mare în vârful muntelui, lumină care se mișca repede și apoi se ascundea în munte.

Oare ce secrete ascunde muntele Pena de Juaica?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock