Papa Benedict al XVI-lea insistă din nou pentru o guvernare mondială, confirmându-mi încă o dată că el face jocurile organizaţiei Illuminati

8.523 vizualizari

Mie nu-mi place deloc de papa Benedict al XVI-lea. În primul rând, pentru că îl suspectez că el nu este altceva decât o „păpuşă Illuminati” pentru distrugerea din interior a creştinismului. Am exprimat această idee încă de anul trecut din articolul acesta https://www.lovendal.ro/wp52/papalitatea-condusa-de-illuminati-si-oculta-mondiala-vaticanul-doreste-si-el-o-noua-ordine-mondiala/ în care eram stupefiat de apelul Vaticanului de creare a unei „autorităţi de gestiune mondială”. Un mesaj asemănător îl găsim şi în recentul Consiliu Pontifical pentru Dreptate şi Pace al Vaticanului, care a început pe 3 decembrie 2012, unde papa Benedict al XVI-lea a cerut „construcţia unei comunităţi mondiale, cu o autoritate corespunzătoare, pentru a servi binelui comun al familiei umane.” Asta după ce în 2009, acelaşi papă a cerut în enciclica „Caritas in Veritate,” crearea unei adevărate autorităţi politice mondiale, pentru a asigura cooperarea internaţională, pacea mondială şi protecţia mediului.

A nu se uita că prima organizaţie care a cerut o guvernare mondială şi o singură autoritate internaţională a fost Illuminati. De ce? Pentru a controla mult mai uşor întreaga lume. Dar tot aceeaşi organizaţie Illuminati şi-a mai propus şi distrugerea religiilor lumii, în general, şi a creştinismului, în particular…de aceea mi se pare revoltătoare poziţia Bisericii Catolice cu privire la guvernarea mondială. Această guvernare mondială nu poate fi niciodată pusă în aplicare, ea fiind o utopie, atât timp cât în lume există atâtea popoare, rase, tradiţii, obiceiuri şi religii. Nu poţi impune să guvernezi unitar într-o lume atât de diferită, decât dacă foloseşti forţa şi autoritarismul. Da, sunt de acord că popoarele lumii pot coopera pentru păstrarea păcii mondiale, se pot semna diferite acorduri… Dar de aici până a impune un guvern mondial, o economie globală, o autoritate unică şi o monedă globală e o cale atât de lungă.