O stâncă colosală în formă de pește a fost găsită în mijlocul deșertului saudit. A construit-o o civilizaţie străveche?


În mijlocul deșertului saudit, se află o stâncă colosală în formă de pește. Khaled Al Enazi este cel care a descoperit-o cu ajutorul unei drone, surprinzând imagini ale ciudatei roci, pe care a numit-o „Peştele deşertului”.

Fotograful a povestit: „Făceam o hartă a zonei în care se află cele mai mari comori arheologice ale Arabiei Saudite”. Merită menționat faptul că zona pe care Al Enazi o documenta este recunoscută la nivel internațional pentru că are un număr mare de clădiri antice. Atât de mult încât este considerată „un rival al orașului Petra”, care aparține Iordaniei.

Pentru a infirma orice îndoială cu privire la colosala stâncă în formă de pește, Khaled Al Enazi are în posesie mai multe înregistrări ale sitului. Acestea arată clar figura neobișnuită, care seamănă cu o bestie marină gigantică, ieșind din nisipurile inospitalierului deșert saudit. Aceasta reprezintă cea mai puternică dovadă că nu este vorba doar de un miraj, ci mai degrabă de o formațiune stâncoasă neobișnuită. O structură care seamănă cu aripioarele unui pește mare – precum cele ale unui rechin – poate fi văzută din lateral, iar poziția în care se vede transmite ideea că își urmărește prada.

Din momentul în care au ieșit la iveală fotografiile și filmulețele cu stânca colosală în formă de pește din mijlocul deșertului, opiniile diferite ale utilizatorilor nu au întârziat să apară. Drept urmare, Al Enazi primește în mod constant teorii curioase legate de aspectul misterios al stâncii. Unii au precizat că sunt construcții antice realizate de civilizații primitive; alte comentarii sugerează că este posibil să fie rămășițele pietrificate ale unor specii marine. Există, de asemenea, cei care susțin – după ce au văzut fotografiile și filmulețele – că figura este cea a unui pește fosilizat de milioane de ani.

Cu toate acestea, utilizatorii care urmăresc știrile despre colosala stâncă în formă de pește sunt foarte dezamăgiți, deoarece fotograful saudit Khaled Al Enazi nu împărtășește aceste opinii și sugestii. El este chiar convins că nu este primul care a dat peste ciudata formațiune stâncoasă. Dar există un lucru de care Khaled Al Enazi este sigur: el a fost prima persoană care a făcut o fotografie aeriană a stâncii și a observat forma sa unică, asemănătoare unui pește. El a spus: „Ochiul ager și bine antrenat al unui fotograf poate vedea ceea ce majoritatea oamenilor nu pot vedea cu ochiul liber. Un peisaj natural plin de peisaje spectaculoase.”

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock