Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O femeie din Africa de Sud a găsit în grădina ei o insectă uimitoare şi suprarealistă!

743

blankEra o zi obişnuită când Margaret Neville, o femeie din Africa de Sud, a decis că vrea să facă o plimbare prin grădina ei. În această plimbare, ea a descoperit ceva ciudat care i-a stârnit ulterior interesul. Aflată pe un tufiș de lavandă din grădina ei, era o insectă ciudată, pe care Margaret n-o mai văzuse în viaţa ei.

Insecta părea să semene cu o bucată de sticlă care fusese precis pictată. Marginea trupului ei era acoperită cu ceea ce păreau a fi mărgele minuscule violete, în timp ce aripile erau verzi și albe, cu broderii elegante. După descoperirea ei, Margaret Neville a decis să fotografieze frumoasa creatură și a împărtășit totul prietenului ei, Kerri Martinaglia, care, așa cum era de așteptat, a fost la fel de impresionat, comparând insecta cu o lucrare de artă rafinată.

Se pare că insecta găsită se numeşte „Floarea mantoidă”, fiind o subspecie de mantoide (călugăriţe), insecte care se remarcă pentru capacitatea lor de a se camufla în mediul său înconjurător, ca mecanism de supraviețuire împotriva potențialilor prădători.

„Domnişoara pantaloni dantelaţi”, cum a fost numită insecta de Margaret Neville, a stat pe tufişul de lavandă din grădina femeii toată luna septembrie. Fotografiile postate pe Internet cu “Domnişoara pantaloni dantelaţi” au fost întâmpinate cu mare admirație. Insecta a fost lăudată pentru aspectul uimitor și suprarealist.

Este incredibil câte lucruri frumoase se pot descoperi doar dintr-o simplă plimbare în afara casei. Datorită creșterii rapide a tehnologiei, oamenii sunt lipiți de ecrane 24 de ore din 24, 7 zile din 7 (noroc că mai avem timp să şi dormim), aşa că pierdem multe din frumuseţile naturii…

blank

Orgoni Crystal