Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Misterul craniilor de cristal ale mayaşilor este dezvăluit: ele au fost create ca nişte dispozitive de comunicare cu civilizaţiile din “centrul galactic”!

236

cranii de cristalÎn două articole de pe acest site am vorbit despre două faimoase cranii de cristal din lume: craniul vorbitor al lui Joann Parks (Craniul de cristal al lui Joann Parks: un artefact misterios! Craniul “vorbeşte”, vindecă boli şi a fost creat de o civilizaţie din altă dimensiune!) şi craniul de cristal Mitchell-Hudges (Craniul de cristal Mitchell-Hedges a fost realizat fie de extratereştri fie de atlanţi! Oamenii primitivi nu-l puteau crea…). Ambele cristale faimoase par a avea proprietăţi “paranormale” şi au fost create de către vechii mayaşi. Acum, întrebarea care se pune este aceasta: cu ce scop au fost ele create?

Studiind aceste cristale misterioase, oamenii de ştiinţă au ajuns al concluzia că ele au fost realizate din exact același tip de cuarț folosit în prezent în echipamentele electronice moderne! Știința modernă a stabilit că printre proprietățile neobișnuite ale cristalului de cuarț este capacitatea sa de a ține sub control energia electrică, oscilând la o frecvență constantă și precisă. Cu alte cuvinte, craniul de cristal este în măsură să înmagazineze energia electrică – potențial o formă de informaţii – și să trimită impulsuri vibratoare – sau unde de informații energetice. Acesta este motivul pentru care cristalul de cuarţ este folosit pentru “creierul” unor echipamente electronice, cum ar fi ceasurile și calculatoarele. Cipul de cristal de siliciu dintr-un calculator, de exemplu, este locul în care informația este stocată în realitate. Această constatare a ridicat posibilitatea ca craniile de cristal să fie, de fapt, un fel de sistem de stocare a informațiilor, așa cum sugerează și vechile legende mayaşe. Dar ce-ar putea fi aceste informații?

Profesorul Paula Gunn-Allen de la Universitatea din California, specializată în mitologia veche a Americii, crede că craniile de cristal au fost create de ființe “care nu au fost oameni ca și noi”, fiind proiectate special pentru a comunica cu viața extraterestră: “Ele sunt ca nişte transreceptoare, nişte dispozitive pentru a ne ajuta să comunicăm cu alte părţi ale galaxiei.” Ne putem gândi la craniile de cristal ca la nişte telefoane, care ne leagă de “Centrul Galactic” şi ne permite să rămânem în contact cu civilizaţiile de acolo.

Jamie Sams, o descendentă a populaţiilor native din centrul Americii spune că “craniile de cristal conțin informații despre strămoșii noștri, despre propriul nostru trecut și propriul nostru viitor, şi ele vor schimba foarte curând modalitatea în care noi vedem lumea și locul nostru adevărat în Univers.”

Un alt cercetător în domeniu, Harley Swiftdeer, spune că legenda craniilor de cristal arată că iniţial au existat 12 planete din Univers locuite de viață umană; a existat câte un craniu pentru fiecare dintre aceste planete, și un al 13-lea craniu, care este vital pentru reconectarea tuturor acestor lumi locuite. Craniile de cristal au fost aduse pe acest pământ ca “daruri ale zeilor”, din alte părţi ale Universului.

 

Orgoni Crystal