Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Ipoteză-bombă: pe Giulgiul de la Torino nu se află imaginea lui Iisus Hristos, ci a Marelui Maestru al Cavalerilor Templieri, Jacques de Molay, ucis de regele Franţei?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankUna dintre cele mai controversate relicve ale creştinismului este „Giulgiul de la Torino”, care se presupune ca a fost folosit la îngroparea lui Iisus Hristos. În 1988, prin metoda carbonului radioactiv, s-a ajuns la concluzia ca giulgiul provine din secolul al XIV-lea, mai precis perioada 1260-1360.

Însă, în 1998 a apărut o lucrare „Cel de-al doilea Mesia: Giulgiul din Torino şi marele secret al francmasoneriei” (o puteţi cumpăra de pe amazon.com), care afirmă că Giulgiul aparţine, nici mai mult nici mai puţin, decât lui Jacques de Molay, Marele Maestru Templier. Acesta a fost executat la ordinul regelui francez Filip cel Frumos în martie 1314.

Povestea din lucrarea mai sus menţionată ar fi următoarea: când Marele Inchizitor al Franţeia constatat „îngrozit” că Molay şi-ar fi bătut joc de suferinţa lui Hristos, l-ar fi executat pe acesta în Scena Patimilor. Ulterior, când Marele Maestru Templier a fost coborât de pe cruce, ar fi fost înfăşurat în Giulgiu şi, chemând rudele celuilalt templier schinjuit Geoffroi de Charney, să-i îngrijească, aceştia şi-ar fi însuşit Giulgiul.

Din cartea „The Hiram Key” putem afla următoarele: „După ce templierii au fost prinşi, Jacques de Molay a fost torturat, prin batjocorirea morţii lui Iisus – i s-a pus pe cap o coroană de spini și a fost răstignit – dar nu până la moarte. Apoi a fost luat de pe cruce după ce a mărturisit și a fost așezat pe un giulgiu. Sângele şi secreţiile sale au pătat pânza și, în reacție cu tămâia folosită pentru albirea țesăturilor în acel moment, a provocat imaginea de pe giulgiu”.

Nu există însă nicio înregistrare istorică care să spună că Marele Maestru Templier ar fi fost crucificat înainte de a fi ars pe rug pe 11 martie 1314. Să fie ăsta adevărul, care a fost atât de bine ascuns!?


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu