Site de secrete, stiinta si metafizica

Inundaţia cu bere care a ucis 9 oameni

7 11

inundatii cu bereÎn 1814, un cazan plin cu bere fermentată, înalt de 7 metri, se afla pe acoperişul fabricii de bere Meux’s din Londra. Cazanul era înconjurat de cercuri metalice, dar acestea nu s-au dovedit a fi foarte tari pentru a păstra berea de dinăuntru. Una din cercurile metalice a cedat, si astfel cazanul a explodat, iar berea a început să se împrăştie în împrejurimi. Datorită exploziei iniţiale, şi alte cazane care se aflau pe acoperiş au început să explodeze, provocând o reacţie în lanţ. Rezultatul a fost că peste 1 milion de litri de bere s-a revărsat de pe acoperiş.

Inundaţia cu bere a fost atât de puternică, încât a omorât 9 oameni, iar două case din apropiere au fost total distruse. Alţi oameni au murit câteva zile mai târziu, din cauza intoxicării acute cu alcool.

Deci, iată că există şi inundaţii cu bere!

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie