Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Întâmplarea groaznică a unei femei: o misterioasă sferă albă fluorescentă a ridicat-o din patul ei… Ce s-a întâmplat apoi cu ea?


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Un cercetător specializat în ufologie a cercetat un caz petrecut în Africa, în Zimbabwe. Acesta a avut loc pe 1 aprilie 1988, dar, conform cercetătorului, nu a fost deloc o păcăleală.

Martorul, Caroline, descrie atmosfera ciudată din cameră, premergătoare întâmplării. „Era o noapte cu o linişte deplină, până şi greierii îşi încetaseră ţârâitul. Mă simţeam ruptă de restul lumii.“

Caroline spune că a observat o sferă albă fluorescentă, care a coborât prin tavanul dormitorului şi a început să împrăştie raze luminoase în jurul ei. Caroline era paralizată, fie de frică, fie din cauza unei puternice contracţii musculare. Din poziţia în care se afla putea să vadă sfera, care acum se afla la picioarele ei, având o săgeată luminoasă care se ridica şi străpungea acoperişul, ca şi când acesta nici n-ar fi existat. Deasupra ei se afla o navă ciudată, luminată gălbui şi având mai multe hublouri.

Ea adăugă: „Mă simţeam ca şi când acel «ceva», orice ar fi fost, ar fi vrut să mă ia pe sus cu această rază de lumină. S-ar putea să mă fi ridicat din pat, dar nu mi-am luat ochii de la această lumină, aşa că nu sunt sigură… Apoi, în minutul următor n-am mai văzut nimic… Mă simţeam ca şi cum mi-ar fi luat şi ultima picătură de energie”.

Caroline se uitase apoi la ceas. Era ora 3:35 dimineaţa. Mai târziu, una dintre surorile sale, care se trezise şi ea (când toate luminile din casă se stinseseră, în vreme ce un zgomot înfundat s-a auzit sus pe cer şi apoi s-a îndepărtat), a spus că ochii Carolinei erau ciudaţi. Erau măriţi şi păreau injectaţi…