Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

EXCLUSIV! Giganţii din Armenia: descoperiri extraordinare, ascunse publicului larg, care arată că Armenia a fost leagănul uriaşilor din Biblie

300

blankÎn 1984, lângă oraşul armean Sisian, a început construcţia unei noi centrale electrice. Dar, când au săpat fundaţia, muncitorii au dat peste un străvechi loc de înmormântare. Un martor a relatat că atunci au fost descoperite rămăşiţele unui om extraordinar de mare (un uriaş).

10 ani mai târziu, la 300 km distanţă de acest cimitir, la Mănăstirea Goshavank, localnicii au descoperit mai multe cranii extrem de largi. Apoi, câţiva ani mai târziu, au fost descoperite mai multe rămăşiţe umane asemănătoare, la fel de mari. Ar putea constitui acestea dovezi ale prezenţei giganţilor pe teritoriul Armeniei?

Există zvonuri că oamenii de ştiinţă au găsit în Munţii Armeniei rămăşiţe umane ale unor uriaşi, în special în ultimii 30 de ani. Începând din anii 80, localnicii au raportat autorităţilor descoperirea unor oase gigantice, confirmând ceea ce se scrie în scripturile islamice şi creştine că giganţii au domnit odată pe Terra. Şi mai mult decât atât, conform legendelor locale, oraşe întregi de uriaşi ar fi existat pe teritoriul Armeniei.

Conform lui Artsrun Hovsepian, directorul complexului mănăstiresc Goshavank, oase gigantice au fost descoperite în 1996, după ce s-a săpat pentru construcţia unui nou drum. Şi mai mult, conform localnicilor, oase uriaşe au fost găsite în toată Armenia, ca de exemplu un craniu atât de mare încât era dublul unui cap uman obişnuit.

blank

În Goris, un oraş aflat în apropiere, un schelet uman de 2,5 metri lungime a fost descoperit de către un excavatorist care săpa pentru o nouă fundaţie. Această descoperite este una unică, întrucât lângă schelet a fost găsită o sabie uriaşă de metal.

Acum, să fim serioşi: deşi unii oameni cred în existenţa giganţilor, totul rămâne la nivel de teorie a conspiraţiei fără dovezi convingătoare. Însă, ce diferenţiază giganţii din Armenia faţă de cei presupuşi descoperiţi în altă parte? Faptul că aici, în Armenia, există oameni de ştiinţă renumiţi care cred în asemenea descoperiri, pentru că le-au văzut cu ochii lor. De exemplu, profesorul arheolog Pavel Avetisyan, directorul Institutului Rus de Arheologie, spune că descoperirea unui schelet de uriaş i-a schimbat total viziunea faţă de tot ceea ce a fost învăţat până atunci.

blank

El a spus: “Am fost uimit, pentru că degetul unei asemenea fiinţe era mai gros decât braţul meu. Eu însumi am participat la excavaţii şi am găsit rămăşiţele unor oameni care erau mult mai înalţi decât mine”.

blank

Armenia este cunoscută din punct de vedere istoric ca “tărâmul oraşelor giganţilor”. De-a lungul anilor, au fost găsite rămăşiţe de uriaşi în localităţi ca Gyumri, Lchashen, Khot, Yeghvard, Goshavank şi în alte aşezări care confirmă cele spuse mai sus. De asemenea, megaliţi de 12 metri înălţime au fost descoperiţi în localitatea Agarik, provincia Syunik. Aşa că întrebarea care se pune e următoarea: ar putea folclorul armean despre giganţi să fi fost o realitate istorică?

Istoricul armean Movses Khorenatsi (410-490) în faimoasa sa carte “Istoria Armeniei”, a spus următoarele: “Primii zei erau mari şi de temut şi erau cei mai binecuvântaţi de pe pământ (…) De la aceşti oameni, o generaţie de giganţi s-a separat. Unul dintre aceştia era Hayk, un conducător faimos şi curajos şi un arcaş desăvârşit”. Hayk în limba armeană înseamnă “gigant” şi se spune că acesta ar fi fost strămoşul armenilor.

Avem în continuare o parte a istoriei care e ascunsă de noi…

Orgoni Crystal