Dezvăluiri din bibliotecile secrete ale rozicrucienilor: istoria Atlantidei şi a „Strălucitorilor”, zeii-extratereştrii din altă galaxie care ne-au creat


Rozicrucianismul a apărut în secolul al XVII-lea; misterioasa doctrină a ordinului este „bazată pe adevăruri ezoterice ale trecutului antic”, care „ascunse omului obișnuit, asigură o pătrundere a naturii, universului fizic și tărâmului spiritual”.

Documente secrete ascunse în bibliotecile rozicrucienilor relevă aspecte misterioase ale trecutului omenirii, ca de exemplu la ce folosesc piramidele, cum şi de ce a fost distrusă Atlantida, cine sunt gardienii înţelepciunii secrete sau de unde provin creatorii noştri. Şi asta pentru că Vaticanul nu este singurul loc în care se deţin secrete despre istoria planetei noastre – celebra Bibliotecă a Vaticanului.

Parte din cunoştinţele secrete ale rozicrucienilor au fost dezvăluite de către marele maestru francez Raymond Bernard. Conform acestuia, Atlantida a fost o civilizaţie extrem de avansată, cu mijloace de transport şi de comunicare mai sofisticate decât ale noastre. Atlanţii cunoşteau natura şi puterea anumitor forţe cosmice, în special a curenţilor telurici, pe care le aplicau cu succes în agricultură, dar şi pentru menţinerea lor în echilibru, pentru a evita toate catastrofele geologice. Acesta a şi fost rolul megaliţilor (ca, de exemplu, piramidele) care au fost construiţi în întreaga lume, în anumite zone speciale în care se găseau curenţii telurici, putând astfel amplifica energia cosmică.

Tot conform documentelor din bibliotecile rozicrucienilor, se pare că atlanţii au primit aceste cunoştinţe avansate din altă galaxie, de la fiinţe extraterestre care au fost primii conducători ai Atlantidei; unii extratereştri s-au întors în galaxia lor de baştină, pe când alţii au rămas aici pe Pământ, pentru a îndeplini o misiune.

În momentul în care o catastrofă majoră a lovit Atlantida („potopul lui Noe”), înţelepţii Atlantidei s-au refugiat în Egipt. Ei au păzit toate cunoştinţele ştiinţifice şi tehnologice care au făcut din Atlantida o civilizaţie care n-a mai fost egalată până acum, nici măcar în zilele noastre. După distrugerea Atlantidei, „Strălucitorii”, un grup de extratereştri care au fost creatorii noştri şi care au fost mai târziu veneraţi ca şi zei, s-au răspândit în toate continentele planetei. „Strălucitorii” şi-au continuat misiunea de a-i ajuta pe oameni în dezvoltarea lor. Ei au împărtăşit unele cunoştinţe şi i-au învăţat pe oameni agricultura, medicina, astronomia, matematica şi tot ceea ce a fost necesar pentru ca oamenii să supravieţuiască ca şi specie.

„Strălucitorii” erau o rasă superioară, şi ceea ce puteau ei obţine părea ca o magie pentru strămoşii noştri. Totuşi, aceşti extratereştri nu erau magicieni; din contra, ei erau oameni de ştiinţă şi tehnicieni desăvârşiţi. Aceştia şi-au dat seama de pericolul dezvăluirii tuturor cunoştinţelor oamenilor din trecut, care era considerată a fi o specie mai puţin dezvoltată. De aceea, cunoştinţele „Strălucitorilor” au ajuns doar în mâinile câtorva oameni aleşi, care au fost iniţiaţi în înţelepciunea secretă. Aşadar, învăţăturile şi cunoştinţele zeilor din trecut s-au păstrat până astăzi, dar acestea nu pot fi accesate pe deplin de oricine.

 

 

 

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO