Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Cum au descris sub hipnoză pacienții ”răpiți de extratereștri”: ”Creaturi mici, dar cu ochii foarte mari și unghii lungi”


Deşi oficial ni se tot spune că extratereştrii nu există, totuşi în lume sunt mii de cazuri care ne spun contrariul. Să luăm câteva cazuri mai interesante:

* În seara zilei de 10 martie 1991, în statul Tennessee (SUA), ofiţerul Larry Thurman, încercând să identifice un avion clandestin ce făcea trafic, surprinde cu o cameră video un obiect ale cărui mişcări, în zig-zag, cu viteze foarte mari, nu puteau fi nicidecum ale unui avion. Două săptămâni mai târziu, la ferma din vecinătatea locului unde poliţistul filmase misteriosul obiect, este descoperită în mijlocul unui lan de grâu o suprafaţă pe care cultura fusese complet distrusă de greutatea unui obiect care imprimase locului o formă ciudată, ce îmbina figuri geometrice de o simetrie perfectă. Să fi fost acesta terenul de aterizare al obiectului filmat de Thurman?

* Ca metodă de investigaţie, medicii psihologi au folosit cu succes hipnoza. Astfel, cu ajutorul descrierilor mai multor persoane răpite în mod misterios, ce au dat amănunte asemănătoare despre ceea ce li s-a întâmplat, au putut fi reconstituite portretele robot ale răpitorilor. Majoritatea descrierilor înfăţişau o creatură de aproximativ 1 – 1,20 metri, cu ochi negri foarte mari, cu degete şi unghii foarte lungi. Cei răpiţi erau supuşi unor observaţii atente, adeseori cei reîntorşi prezentând înţepături suspecte în diverse locuri pe corp (mână sau picior).

* Jesse Long, eroul unei astfel de întâmplări la vârsta de 4 ani, se plângea adeseori de dureri la piciorul stâng. Examinat de un medic, acesta a descoperit în piciorul băieţelului… o minusculă plăcuţă de siliciu! Era oare aceasta o încercare de implant prin intermediul căreia o presupusă civilizaţie superioară încearcă să ne menţină sub observaţie?


Lasă un comentariu