Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cercetătorii au făcut o descoperire şocantă: 55 de substanţe chimice în corpurile oamenilor, dintre care 42 sunt „substanţe chimice misterioase”

  •  
  •  
  •  
  •  

blank
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Oamenii de știință au descoperit în oameni zeci de substanțe chimice necunoscute până acum, pe care majoritatea dintre noi le transportăm în propriul corp. Studiul, care a fost realizat de cercetători de la Universitatea din California, San Francisco, a descoperit un total de 55 de substanțe chimice care nu au fost raportate niciodată la oameni până acum.

Dintre acestea, 42 dintre ele au fost clasificate drept „substanțe chimice misterioase”, deoarece nu era clar cu exactitate de unde proveneau sau ce impact ar putea avea. Se crede că cele mai multe dintre ele au ajuns în organismul oamenilor din diferite produse de consum sau procese industriale. Aceste substanţe au fost găsite chiar şi în sângele și în placentele femeilor însărcinate.

Este important de menționat însă că aceste substanțe chimice sunt probabil în noi de ani de zile. „Aceste substanțe chimice sunt probabil în oameni de ceva timp, dar tehnologia noastră ne ajută acum să identificăm mai multe dintre ele”, a spus profesorul Tracey J. Woodruff. El a mai adăugat că „este alarmant că continuăm să vedem anumite substanțe chimice trecând de la femeile însărcinate la copiii lor, ceea ce înseamnă că aceste substanțe chimice pot fi în noi de generații întregi.”

Produsele chimice identificate găsite în corpul uman includ cele găsite în pesticide, produse cosmetice, ignifuge şi diferite produse farmaceutice. Prezența lor este rezultatul direct al utilizării, consumului și interacțiunilor cu acestea în viața noastră de zi cu zi și pare puțin probabil ca acest lucru să se schimbe prea curând. Cu toate acestea, nu se ştie încă ce efect ar putea avea asupra noastră.

Sursa (traducerea şi adaptarea): phys.org


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu