O operaţie supranaturală: un şaman a scos inima din pieptul unui pacient, a remediat-o în mână şi apoi a pus-o la loc!

  •  
  •  
  •  
  •  

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Undeva în anii ’90, neurofiziologul Jacobo Grinberg-Zylberbaum de la Universitatea din Mexico City povestea de experienţa sa personală cu un medic/ chirurg şamanic pe nume Pochita (acum decedată). Jacobo a declarat că a fost martorul unei operaţii realizate de această şaman/ doctor în care ea a scos, la propriu, inima din pieptul unui pacient, a remediat-o în mână şi apoi a pus-o la loc! Ceva care depăşeşte orice limite ale medicinii tradiţionale! Jacobo a scris o carte despre această mare vindecătoare. Trebuie să admitem posibilitatea existenţei fiinţelor supramentale?

Începând din secolul al VII-lea după Chr., membrii ordinului sufit moştenesc o tradiţie mistică, în sânul religiei islamice. Un ordin sufit – Ordinul Tariqa Casnazaniyyah – este cel mai cunoscut, pentru că transmite membrilor săi (dervişi), în momentul iniţierii, puterea de a-şi provoca, fără durere, nişte răni pe corp, numaidecât urmate de ceea ce s-a numit „super-reacţii” – vindecări instantanee ale acestor plăgi. Dervişii au participat la mai multe experimente ştiinţifice: şi-au trecut prin obraji, prin limba, prin partea inferioară a gurii, prin lobii urechilor, prin gât, prin braţe, prin torace, prin abdomen, ţepuşe şi vârfuri ascuţite; şi-au introdus lame de pumnal în părţile laterale ale craniului şi exact sub ochi; au mestecat şi au înghiţit cioburi de sticlă şi lame de ras; s-au lăsat să fie muşcaţi de limbă de şerpi veninoşi şi de scorpioni – dervişii nu simţeau niciun fel de dureri, iar fiecare leziune astfel făcută se vindeca în câteva secunde fără vreo urmă. Cercetătorii au trebuit să se recunoască învinşi: aceste puteri miraculoase de autovindecare puteau fi măsurate, dar nu şi explicate.

Există multe mistere ale trupului uman pe care medicina modernă încă nu le poate explica…


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page