O invenţie românească extraordinară: un dispozitiv medical care detectează şi distruge microorganismele patogene din organismul uman


Imagine: mafg.ro + prelucrare proprie

Vreau să vă spun de la bun început că acest articol nu este vreo reclamă, ci pur şi simplu am descoperit un site românesc (pornind de la un link al unui forum de conspiraţii din SUA) despre o invenţie românească extraordinară în domeniul medicinii, materializată sub forma unui aparat. Este vorba de Sistemul Electrofiziologic Universal MAFG-03.01, un aparat medical, brevetat de dr. Emilian Dobrea și de ing. Tomescu Ion în Romania și Israel.

Ce face dispozitivul MAFG-03.01? Detectează şi distruge microorganismele patogene din circuitele selectate ale organismului uman, fiecare dintre acestea având propriul spectru de frecvenţă în care emite, respectiv rezonează, determinarea fiind non-invazivă. Domeniul de frecvențe ales în proiectarea dispozitivului MAFG-03.01 acoperă pentru utilizare micro-organisme cu frecvențe ale căror valori pot fi de milioane de Hz, respectiv un procent de peste 87% din agenții patogeni (microorganismele) cunoscuţi în lume.

Conceptul de diagnostic și tratament bio-energo-informațional se bazează pe detectarea centrilor sau sistemelor patologice cu polielectromagnetici anormali, eliminarea acestora, precum și detectarea elementelor apte să oscileze în armonie cu frecvențele electromagnetice normale. Astfel, polii echipamentului bio-informațional, fiind în rezonanță cu componentele molecular-atomice și subatomice (protoni, neutroni, alte particule) sunt capabili să transporte și să transmită informația necesară restabilirii funcției sănătoase a organismului uman.

Medicina bio-informatică are ca scop monitorizarea schimburilor de semnale electrice, putând să determine cauza îmbolnăvirilor, surprinzând boala în stadiul incipient, nemanifestat încă, astfel să determine o influențare terapeutică decisivă în detrimentul unor măsuri paliative bazate pe simptome.

Terapia constă în corectarea funcțiilor organismului prin neutralizarea funcțiilor patologice și restabilirea celor fiziologice, modificările având loc la nivel de celulă. Această metodă permite diagnosticarea și tratarea a foarte multe afecțiuni, fără intervenția farmaco-terapeutică-medicamentoasă invazivă.

Fragmentele din acest articol provin de pe site-ul inventatorului – mafg.ro, unde veţi găsi mai multe detalii.