Carnea va deveni un lux pentru toţi, căci ea va fi taxată la nivel mondial! De vină ar fi „gazele rumegătoarelor” care ar produce încălzirea globală! De fapt, se urmăreşte înfometarea populaţiei….

2.360 vizualizari

vita gazeÎn ultima zi a anului trecut, pe 31 decembrie 2013, site-ul şi ziarul canadian Toronto Sun ne prezintă o ştire extrem de îngrijorătoare: faptul că în viitor carnea ar putea deveni un lux, dacă se va lua decizia ca ea să fie taxată la nivel mondial. Citez din ştire:

„Fripturile pe care le-aţi consumat în timpul sărbătorilor din 2013 s-ar putea să fie şi ultimele. În cazul în care avertismentul unor oameni de ştiinţă este luat în serios, carnea de pe tot globul ar putea fi impozitată; ea ar putea deveni în curând o delicatesă, pe care doar cei bogați şi-ar putea-o permite. Și nu e vorba de specialităţi de genul ficat de gâscă, carne de vită Kobe sau caviar. Ci de carnea obişnuită, care se află pe mesele multor familii din întreaga lume.

Șapte oameni de ştiinţă au realizat recent o cercetare pentru revista „Nature Climate Change”, aducând argumente împotriva creşterii animalelor domestice. Ei sunt îngrijoraţi de „rumegătoarele fumegătoare”. Adică, trebuie să luăm măsuri împotriva ovinelor, bovinelor și caprinelor care „îndrăznesc” să-şi elimine gazele din organismul lor (de parcă omul nu elimină gaze…) Potrivit ONU, aceste „rumegătoare fumegătoare” reprezintă 14,5% din totalul gazelor cu efect de seră din lume. Şi, pentru ca să descurajăm creşterea rumegătoarelor pentru carne, ar trebui aplicat un impozit care „să modifice prețurile de consum și să afecteze modelele de consum”.

Oricât de incredibilă este această ştire (cel puţin halucinantă pentru mine), există oameni de ştiinţă care o iau în serios! Şi, probabil că şi politicieni nebuni care să o susţină. Pentru că, am impresia că, cu cât trece timpul, cu atât societatea în care trăim are rolul de a ne înnebuni şi mai mult. Ştirea oricum nu e nouă. În 2008, am publicat un articol intitulat: „Vacile poluează mai mult decât maşinile„, care cita o ştire din cunoscutul cotidian britanic „Daily Mail”:

Vacile sunt la fel de dăunătoare mediului înconjurător precum automobilele personale. Cercetătorii britanici au descoperit că o turmă de bovine produce mai multe gaze toxice într-un an, decât un automobil care a parcurs 3.000 de mile. Dr.Andy Thorpe, de la Universitatea Portsmouth, a afirmat că 200 de vaci emit anual o cantitate de metan echivalentă cu dioxidul de carbon degajat de o maşină care a consumat 21.400 de litri de benzină. Specialistul a adăugat că emisiile de CO2 au crescut cu 31% în ultimii 250 de ani, în timp ce degajările de metan în atmosfera au crescut cu 149%, în aceeaşi perioadă.

Aşadar, de câţiva ani de zile încearcă să ni se inducă ideea că şi vacile, dar şi alte animale domestice, sunt de vină pentru încălzirea globală din întreaga lume. Dar, eu îmi pun întrebarea: vacile nu existau şi în alte epoci ale omenirii? Atunci nu produceau „încălzirea globală”? Bun, poate numărul lor era mult mai redus, dar în alte ere ale Pământului existau mult mai multe animale rumegătoare care aveau la fel de multă flatulenţă ca vacile din ziua de astăzi. Dinozaurii, care erau în număr extrem de mare şi erau animale foarte masive, nu aveau gaze!? Sunt sigur că da. Acesta gaze, conform teoriei actuale, nu ar fi trebuit să producă „încălzirea globală” care să ducă într-un final la dispariţia vieţii pe Pământ, inclusiv a dinozaurilor? Da! Dar dinozaurii au trăit zeci de milioane de ani (conform oamenilor de ştiinţă) şi ei ar fi dispărut din cauza unei comete masive (sau asteroid) şi nu din cauza gazelor cu efect de seră.

Dar, prin taxarea unei mari părţi din carnea pe care omul o consumă, nu se urmăreşte altceva decât înfometarea populaţiei omenirii, al cărui număr trebuie redus drastic, conform planurilor binecunoscute ale Ocultei Mondiale, şi despre care am tot vorbit pe acest site…