Adevăruri dintr-un documentar propagandistic nord-coreean: SUA, cea mai războinică ţară din lume, iar televizorul transformă oamenii în zombi

4.597 vizualizari

Am dat întâmplător pe YouTube peste un documentar care m-a pus pe gânduri. Da, este un material de propagandă realizat de Coreea de Nord care arată cât de coruptă şi cât de patetică este SUA. L-am urmărit integral (este în coreeană, dar dublat în limba engleză) şi da, trebuie să recunosc că trebuie să le dau dreptate propagandiştilor comunişti din Coreea de Nord. Iată doar câteva idei… să-mi spuneţi dacă nu au dreptate comuniştii!

* America este o ţară foarte periculoasă. SUA este singura naţiune nebună din lume, care a folosit arma nucleară împotriva oamenilor.

Şi nu-i o afirmaţie adevărată? Ba da. În istoria armelor nucleare, doar SUA le-a folosit asupra oamenilor în august 1945, ucigând sute de mii de oameni deodată.

* America a invadat 37 de ţări în ultimii 50 de ani. Noi (Coreea de Nord) n-am invadat nicio ţară.

Această afirmaţie ar trebuie să ne pună pe gânduri pe toţi. 37 de ţări atacate… Ce arată aceasta? Că SUA nu este altceva decât o ţară agresivă, războinică şi militară. Americanii vor să-şi impună voinţa peste tot în lume… Iar cine se împotriveşte acestei voinţe, va fi pedepsit. Şi noi mai suntem aliaţi cu o ţară războinică!?

* Televiziunea este cel mai important instrument de manipulare a oamenilor. Occidentalii îşi duc vieţile în jurul televizorului. Ei chiar se uită la televizor în timpul meselor…se scoală cu televizorul şi se culcă cu el. Televiziunea transformă oamenii în zombi.

O afirmaţie şocantă, dar totuşi adevărată. Da, şi eu cred că televiziunea manipulează foarte uşor oamenii şi este folosită ca un instrument de a ţine oamenii ocupaţi cu altceva…pentru a nu sesiza realitatea crudă din jurul nostru.

Cam atât scriu în acest articol…Cine are răbdare şi cunoaşte bine limba engleză se poate uita la întregul documentar AICI: