Adevăratul motiv al craniilor alungite găsite peste tot în lume: are legătură cu zeii – extratereştri?


De-a lungul globului pământesc, nenumărate popoare au practicat obiceiul „deformărilor craniene”. Începând chiar de la stadiul de sugari, persoanelor respective li se puneau pe cap mici scândurele legate între ele prin şarniere. Prin aceste şarniere se treceau benzi, cu ajutorul cărora distanţele se puteau micşora încet, dar sigur. După câţiva ani se vedea efectul, respectiv craniu înălţându-se ca un fel de turn, începând de la tâmple spre spate. În cazurile extreme, capul astfel deformat avea volumul de trei ori mai mare decât al unui craniu normal!

Potrivit unui document publicat în Revista Americană de Antropologie Fizică, antropologi de la Universitatea de Stat din Kansas au găsit 60 cranii aparținând vânători-culegători, care au locuit în sudul Patagoniei și în Ţara de Foc în urmă cu 2.000 de ani. Optsprezece dintre cranii prezintă dovezi de alungire, primele găsite în Patagonia.

Dar, deformările craniene sunt cunoscute de la vechii egipteni, până la locuitorii din Africa sau îndepărtata Laponie. Vestitul călător-cercetător german, Alexander von Humboldt (1769-1859) descria nenumăraţi indieni din regiunea fluviului Orinoco, ai căror copii au fost supuşi ani de zile acestei manipulări.

Dar, ce i-a determinat pe strămoşii noştri din cele mai vechi timpuri să modeleze alungit craniile moi ale copiilor lor? Doar pentru ca membrii unor cercuri nobile să se diferenţieze de restul populaţiei? Ca un fel de modă?

O formă craniană de felul exemplarelor deformate nu este cunoscută pe Terra. Dar, omul a copiat totul dintotdeauna. Oare prin copierea în acest mod a înfăţişării „zeilor” lui, omul nu şi-a dorit să le semene, cel puţin în exterior? Oamenii întotdeauna au fost devotaţi total fiinţelor superioare. Poate că pe vremuri, preoţii şi cei ce aparţineau clasei conducătoare s-au folosit de trucul de a acţiona „în numele zeilor”, prin acele capete alungite în mod nenatural, pentru a-şi impresiona supuşii.

Dacă deformările craniene ar exista doar în cultura unuia sau a câtorva popoare, atunci i s-ar putea găsi motivaţii locale. Totuşi, având în vedere globalitatea craniului deformat, putem spune că obiceiul a apărut pentru ca bebeluşii din castele superioare să semene la stadiul de adult cu vechii „zei”, adică extratereştrii…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock