Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

A fost descoperită o misterioasă pânză de păianjen, asemănătoare cu monumentul antic Stonehenge! Păianjenii pot reproduce structuri umane străvechi!?

1394
blank
Imagine: captura videoclip YouTube / The Jungle Diaries

Stonehenge este unul dintre cele mai cunoscute monumente antice din Marea Britanie, dar şi din lume, fiind vizitat de zeci de mii de oameni în fiecare an. Ansamblul Stonehenge este format din patru cercuri concentrice construite din pietre.

Acum, însă, acest sit arheologic se pare că a fost recreat la nivel miniatural de un păianjen, nu acolo, ci la câteva mii de km distanţă, în Peru. Da, exact așa este, un păianjen și-a format pânza în formă de Stonehenge. Numit „Silkhenge”, structura a fost surprinsă de aparatul foto de entomologul Phil Torres, în timpul vizitei sale recente în „Insula Silkhenge” din Peru, aşa cum putea vedea pe canalul său de YouTube.

În total, Torres a identificat nu doar unul, ci trei pânze de păianjen „Silkhenges” în timpul șederii sale. Aceste structuri ciudate, care se aseamănă cu reperul sacru din Marea Britanie, prezintă un turn central, înconjurat în cerc de mai multe borne, la fel ca pietrele din Stonehenge care înconjoară concentric o piatră mare, situată în centru.

În afară de aspectul extrem de bizar, este ciudat faptul că doar câteva ouă de păianjen sunt depuse în centru. Păianjenii depun de obicei sute de ouă simultan; de ce sunt depuse doar 3-4 ouă acolo? În plus, care este scopul lor? Să țină prădătorii departe? Să captureze prada înăuntru? Să se protejeze ouăle? Deocamdată, nu se ştie…

blank
Imagine: captura videoclip YouTube / The Jungle Diaries

Aceste structuri sunt atât de rare și de multe ori greu de găsit, încât nimeni nu a avut șansa să le studieze corect. În următoarele câteva luni, mai multe pânze de păianjen Silkhenge vor fi studiate. Aceste structuri sunt cu siguranță unul dintre cele mai ciudate fenomene care au fost vreodată văzute.

Oare modelul de la Stonehenge produce o anumită energie, lucru pe care chiar şi păianjenii îl ştiu, dar nu şi oamenii moderni?

Urmăriţi videoclipul YouTube cu aceste pânze de păianjen misterioase AICI.

Orgoni Crystal