În Coreea de Nord, două femei au fost condamnate la moarte pentru practicarea ghicitului şi a spiritualităţii… Regimul nord-coreean este unul dement!


Atunci când o societate nu poate avea încredere în liderii săi, se îndreaptă către alții pentru sfaturi, ajutor, consolare și sprijin. Pentru unii, acest sprijin poate veni de la medium-uri, ghicitori, vindecători și consilieri spirituali, care se află în afara religiilor convenționale. Atunci când un guvern și liderii săi se simt amenințați de aceste grupuri de sprijin, încearcă să-i controleze sau să-i închidă. Când guvernul este cel din Coreea de Nord, aceşti oameni sunt executaţi în mod public în fața a zeci de mii de oameni. Ce fel de lume este aceasta!?

Radio Free Asia a dezvăluit faptul că două execuții publice au avut loc în martie 2019 în orașul Chongjin. din nordul Hamgyong-ului, provincia nordică a Coreei de Nord. Trei femei acuzate de „comportament superstițios” au fost judecate într-un forum public. Două au fost condamnate la moarte, iar a treia la închisoare pe viaţă.

„S-au pronunțat sentințe de moarte și acestea au fost duse la îndeplinire prin execuții publice. Zeci de mii de oameni din fabrici şi universităţi din Chongjin au fost forțați să participe la această execuţie”, spun cei de la Radio Free Asia. Tot aceleaşi surse au precizat că execuțiile „i-au șocat” pe cei care se uitau, mai ales că atât de mulți dintre ei se folosesc de medium-uri, ghicitori, vindecători și consilieri spirituali. Chiar și oficiali guvernamentali de rang înalt apelează la asemenea categorii de oameni.

Autoriţile nord-coreene speră ca prin aceste execuţii „să menţină ordinea socială”. Este o coincidență faptul că toate cele trei persoane condamnate sunt femei? Este normal ca cineva să fie condamnat la moarte pentru „consiliere spirituală”? Când se va termina cu asemenea aberaţii?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO