Dezvăluiri incredibile ale pleiadienilor către un băieţel: pe Pământ trăiesc astăzi 7 oameni de pe timpul lui Adam! Şi multe altele!


pleiadieni 3Să nu râdeţi de articolul de mai jos. Am făcut pentru voi o sinteză a relatărilor pe care le-a făcut un băieţel din Elveţia care a pretins că timp de 11 ani (de la vârsta de 5 ani până la cea de 16) a intrat în contact cu un extraterestru din constelaţia Pleiadelor. Iată ce dezvăluiri incredibile i-ar fi făcut extraterestrul băieţelului:

* „Noi, pleiadienii, nu ne arătăm în public, întregii omeniri, întrucât conştiinţa oamenilor este îngustă şi restricţionată de sclavia religioasă”.

* Viaţa oamenilor poate atinge chiar şi 100.000 doar cu dezvoltarea spirituală, doar atunci când spiritul nu mai are nevoie de trup.

* Media de vârstă a pleiadienilor este de 1.000 de ani.

* Pleiadienii cunosc toate limbile Pământului care s-au vorbit şi se vorbesc vreodată; un extraterestru din Pleiade poate învăţa o limbă omenească în maxim 21 de zile.

* Ei se folosesc de nave spaţiale cu „hyper drive”… au nevoie doar de 7 ore pentru a ajunge pe Pământ de pe planeta lor.

* Pentru ei, oamenii de pe Pământ sunt barbari, lacomi, nedezvoltaţi şi ahtiaţi după putere; în Univers mai sunt specii de oameni extratereştri, dar şi specii de extratereştri non-oameni;

* În sistemul nostru solar a existat odată o planetă, intitulată Malona, ce a fost distrusă într-un război; în locul ei, se află astăzi centura de asteroizi.

* Luna a fost odată o planetă mai veche, cu 4,5 milioane de ani mai în vârstă decât Pământul.

* Creaţia are o vechime de 311 de trilioane de ani, iar despre Creator pe care pleiadienii îl numesc „Nimicul fără nume”, aceşti extratereştri nu pot să spună nimic.

* Sub pământ, dar şi în alte locuri inaccesibile trăiesc 5 rase de oameni coloraţi; de exemplu, în zonele inaccesibile din India trăieşte „rasa albastră” de oameni.

* Extratereştrii din Univers diferă ca mărime, în funcţie de gravitaţia planetei: de la 50 de centimetri la 12 metri.

* Giganţii şi titanii au trăit odată pe Pământ.

* Charles Darwin cu siguranţă că se înşeală; oamenii de pe Pământ nu se trag din maimuţe, ci au fost creaţi prin combinaţia genetică dintre extatereştri şi vechii locuitori ai planetei.

* Primii oameni rezultaţi în urma acestor încrucişări, puteau trăi 15.000 de ani; şi astăzi mai există ascunşi pe planetă încă 7 asemenea asemenea exemplare.

* Lumea spirituală nu există, ci doar lumi materiale mai rafinate, de alte dimensiuni, în care există forme fără trup.

* Pleiadienii au baze pe Pământ, dar şi pe alte planete; baza lor de pe Pământ se află în munţii din Elveţia.

P.S. Şi mai sunt şi multe alte secrete… Dacă există doritori, vi le spun şi pe celelalte.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock