Un fizician american ne linişteşte: „După moarte, nimeni nu dispare; suntem tot o energie, dar aranjată într-o altă ordine”


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Ce se întâmplă după moarte a fascinat omenirea încă din timpuri imemoriale, dar încă nu se știe mai nimic despre viața de apoi (cu excepţia răspunsurilor date de marile religii). Dar, un fizician american, pe nume Aaron Freeman, consideră că moartea nu este sfârșitul, deoarece „energia” noastră va continua să rămână în această lume.

Şi nu, acest fizician nu vorbeşte din punct de vedere spiritual sau religios, ci din punct de vedere ştiinţific; el ne spune foarte clar că, chiar și după moarte, oamenii rămân parte integrantă a Cosmosului acesta. Şi asta pentru că, ţinând cont de legea conservării energiei, energia nu poate fi creată sau distrusă, ci pur și simplu transformată într-o altă stare.

Iar acest principiu al conservării energiei trebuie să fie valabil și pentru oameni după moarte; energia care curge prin corpurile noastre nu dispare, ci este pur și simplu rearanjată.

Iată ce ne spune Aaron Freeman: „Oamenii de știință au măsurat cu precizie legea conservării energiei și au găsit-o exactă, verificabilă și consecventă în spațiu și timp. După moarte, nu puteţi dispărea; sunteţi doar într-o altă ordine”.

Oamenii de știință încă nu s-au pus de acord cu privire la ceea ce se întâmplă după moarte, dar cercetările de ultimă oră fac progrese considerabile. Dr. Robert Lanza – care a fost inclus în lista revistei „Time” din 2014 între primii 100 de oameni cei mai influenți de pe planetă – consideră că moartea este o iluzie și că ea nu este reală, conform unui articol pe care l-a scris în 2010. Dr. Eben Alexander, un cunoscut neurochirurg american, spune că există o „lume adevărată” după moarte, care este la feld e reală ca şi lumea în care noi trăim acum.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock