Un chimist renumit este tranşant: „Viaţa pe Terra nu a apărut spontan, este imposibil!” Atunci, cine a creat viaţa? Cine ne-a creat pe noi, oamenii?


În lume, există de peste un secol o discuție interesantă cu privire la originea vieții. Evoluționiștii naturaliști susţin că blocurile de viață ale vieții pot fi sintetizate și că nu suntem departe în a putea crea viață. Acest lucru este însă unul fals. Adevărul este că oamenii de ştiinţă nu pot crea nici măcar cea mai simplă bacterie, nici unele dintre cele mai importante molecule și, chiar dacă ar putea, nu sunt capabile să le construiască împreună.

Iată ce declaraţii despre originea vieţii a făcut James Tour, unul dintre cei mai renumiţi chimişti ai lumii:

* Unii oameni argumentează că, din moment ce sunt sute de milioane de ani disponibili, şansa de a apărea spontan viaţa în cele câteva sute de milioane de ani, este una mare, dar lucrul acesta nu este adevărat. Timpul poate fi, de fapt, un inamic când vine vorba de sinteza organică. Sinteza pre-biotică este înaintea biologiei; multe dintre substanțele chimice care alcătuiesc viața sunt produse cinetice, ceea ce înseamnă că ele nu sunt cele mai stabile din punct de vedere termodinamic. Carbohidrații sunt produse cinetice, ceea ce înseamnă că, dacă ar trebui să se formeze, ei se vor descompune. Reacțiile îi fac să se descompună.

* Chiar dacă am avea toate componentele, chiar dacă am avea toți aminoacizii, toate structurile de proteine ​​din acei aminoacizi, toate lipidele, tot ADN-ul, tot ARN-ul, chiar şi secvenţa, chiar şi codificarea… Aţi putea asambla o celulă? Răspunsul este NU!

* Nici măcar nu știm cum să definim viața, d-apoi să mai ştim cum a apărut ea.

Interviul cu James Tour îl puteţi găsi pe YouTube, în videoclipul intitulat – „James Tour: The Origin of Life Has Not Been Explained”, adică „James Tour: originea vieţii nu poate fi explicată”.

Aşadar, dacă viaţa nu a apărut spontan, aşa cum sistemul educaţional încearcă să ne introducă forţat această idee în cap, atunci cine a creat viaţa? Cine ne-a creat pe noi?

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock