Teoria vidului fizic – o teorie care demonstrează existenţa unui Dumnezeu?


În 1998, fizicianul G.I. Sipov a publicat în cadrul Institutului Internaţional pentru Fizică Teoretică şi Aplicată (RANS) o carte intitulată „O teorie a vidului fizic” (vedeţi AICI).

Dar, ce este vidul fizic? El este un concept modern specific mecanicii cuantice, reprezentând cauza apariei aşa-numitei „deplasări Lembov” într-o structură ultrasubţire a radiaţiei atomului de hidrogen. Teoria vidului fizic a lui Sipov se bazează pe operele unor fizicieni ca Einstein, Veinberg sau Heizenberg.

Teoria vidului fizic spune că structura Universului fizic se compune din 7 niveluri ierarhice:

– Primele 4 niveluri inferioare – constituie obiectul de studiu al fizicii standard;

– Nivelurile 5-6 – au fost numite „fizică subiectivă”, acestea două jucând un rol determinant în conştiinţa omului;

– Nivelul 7 (ultimul nivel) – „nivelul Spiritului”, a fost numit de către Sipov drept „nivelul Nimicului Absolut”. Unii ar spune că acesta ar fi „nivelul lui Dumnezeu”, de aici manifestându-se întreaga Creaţie.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO