Se întâmplă ceva ciudat: De ce chinezii au carantinat în Beijing o întreagă clădire, cu tot cu personalul din ea!? Analistul Dan Diaconu vine cu o teorie-şoc cu privire la existenţa unui nou virus…


Cunoscutul internaut, scriitor şi economist român Dan Diaconu publică pe contul său de Telegram următoarea postare zguduitoare:

„Se întâmplă ceva ciudat. În Beijing (China), au carantinat o clădire de birouri cu întreg personalul în ea! Motivul este cel al luptei cu virusul. Întrebarea e: „Care virus???” Probabil o să scriu mai multe mâine. P.S. Până la Olimpiadă mai sunt 18 zile. Covid-ul a fost lansat tot în timpul unei competiții. Coincidențe?”.

În postarea ulterioară de pe blogul său, Dan Diaconu dă următoarele detalii:

„Cum să fie carantinată o clădire de birouri cu lucrătorii în ea? Așa ceva nu s-a întâmplat nicăieri în lume. Ce oare poate genera o asemenea acțiune? Mă rog, în China nu miră nimic, dar e prea multă secretomanie. Și mai sunt câteva zile până la Olimpiadă! (…) Să vă spun ce-am aflat. Înțeleg că nu Omicron e problema, ci un nou virus. Ar fi vorba despre o combinație dintre Sars-CoV-2 și un Hantavirus, mai precis CHOV, identificat extrem de rapid de către chinezi.

În America de Sud au fost identificate un caz de febră hemoragică, care are ca sursă o combinație dintre COVID și CHOV, ceea ce transformă întreaga epidemie actuală într-una cu adevărat ucigașă. Febra hemoragică avea „avantajul” că nu se transmitea de la om la om, ci de la animal (în special șoareci) la om. Actuala „mutație” – care a fost documentată cel puțin pe un pacient în America de Sud – reprezintă o dezvoltare extremă și dementă a unui virus ucigaș căruia i s-a adăugat un vector de transmisibilitate deosebit de potent astfel încât avem de-a face cu o armă de distrugere în masă”.

Febra hemoragică virală este un grup divers de boli animale și umane, în care febra și hemoragia sunt cauzate de o infecție virală. Ele pot fi cauzate de cinci familii distincte de virusuri ARN, iar toate tipurile de febră hemoragică virală sunt caracterizate de febră și tulburări de sângerare și toate pot progresa până la febră mare, șoc și moarte în multe cazuri. Virusul Ebola, ce face parte şi el din aceste 5 familii de virusuri, poate provoca o boală gravă, care pune în pericol viața.

Acum, nu ştiu dacă acest Dan Diaconu dezinformează sau nu, dar, după ce lumea a păţit-o cu această boală Covid-19, n-ar fi nimic exclus…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO