Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Teoria Orion: egiptenii sunt urmaşii extratereştrilor

195

blankUn subiect controversat a fost cel abordat de Robert Bauval şi Adrian Gilbert în cartea lor “Misterul lui Orion”, apărută în 1994. Autorii recurg la “Teoria Orion” pentru a dovedi că egiptenii antici sunt descendenţii unor vizitatori extratereştri. Gilbert şi Bauval au demonstrat că cele trei piramide de la Gizeh se potrivesc exact cu poziţia celor trei stele din centura constelaţiei Orion. Pe baza acestei teorii, studii ulterioare au demonstrat că în Egipt mai sunt şi alte structuri care corespund unor puncte din aceeaşi constelaţie Orion.

Teoria Orion porneşte de la ideea că vizitatorii extratereştri care au ajuns în zona Egiptului provin de pe o planetă din constelaţia Orion. Egiptenii îl venerau pe zeul Osiris, a cărui reprezentare cosmică era constelaţia “Sha”, adică exact cea pe care noi o numim astăzi Orion. Gilbert şi Bauval au studiat, de asemenea, nişte tije ciudate găsite în interiorul piramidelor, despre care au afirmat că ar indică sufletelor faraonilor morţi direcţia potrivită către cer, pentru a se putea întoarce acolo de unde au venit.

Totuşi, cercetări moderne au scos la iveală faptul că poziţia Pământului şi deci harta cerească trebuie să fi suferit modificări importante din antichitate până în prezent; aşadar, toate calculele făcute pot fi alterate, ceea ce pune sub semnul întrebării teoria celor doi.

Orgoni Crystal