Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Statuile celor 72 de regi extratereştri care au condus Pământul înainte de Adam şi Eva se află în Munţii Caucaz? De ce nu le-am găsit?

 • 1K
 •  
 •  
 •  
  1K
  Shares

blankCâteodată stau şi mă întreb de ce guvernele lumii, organizaţiile puternice sau marile instituţii mondiale nu investesc sume importante de bani în aflarea adevăratei istorii a Pământului. Există atât de multe legendele şi mituri care nu au fost luate în seamă, crezându-se că sunt doar simple „basme de adormit copiii”. Ca de exemplu, legenda celor 72 de regi înţelepţi, care au condus omenirea înainte de civilizaţia umană actuală (Adam şi Eva). Am vorbit despre asta într-un articol scris în 2016 – Conform unor legende străvechi, înainte de Adam şi Eva, Pământul a fost condus de 72 de regi înţelepţi, probabil, de origine extraterestră! Statuile lor se află ascunse în munţii Kaf!

Potrivit a doi oameni învăţaţi din timpul Antichităţii, cum ar fi împăratul roman Iulian Apostatul (331-363 d.Hr.) și teologul calvin Isaac De la Peyrère (1596-1676), “fiinţe Pre-Adamite” (adică înainte de Adam şi Eva din Biblie) ar fi existat în trecutul îndepărtat al planetei noastre. Şi nu sunt singurii. Şi alți istorici și cercetători din zilele noastre (deşi puţini) sugerează că o rasă inteligentă de oameni a locuit pe Pământ înainte de Adam și Eva. Din cauza “căderii” lui Satana, o distrugere pe scară largă a avut loc pe planeta Pământ. Rezultatul acestei distrugeri a fost atât de mare, încât lumea a trebuit să fie refăcută cu Adam și Eva.

Perşii antici credeau că, înainte de Adam, Pământul a fost condus timp de 7.000 de ani de răutăcioşii uriaşi din Atlantida şi 2.000 de ani de binefăcătorii Perişi – Fii înţelepciunii – care au fost probabil extratereştri. Perşii susţineau că a existat un neam de regi înţelepţi extrem de vechi, ale căror statui s-ar afla într-o galerie din munţii Kaf. Toţi cei 72 de regi înţelepţi aveau numele de Suliman; trei dintre ei au domnit fiecare câte o mie de ani.

Astăzi am dat peste articolul acesta scris în 2016 şi m-am întrebat unde ar putea fi Munţii Kaf? Dacă ştim de existenţa lor, de ce nu ar fi exploraţi cu ajutorul sateliţilor şi a altor mijloace moderne, pentru a descoperi aceste statui?

Conform Wikipediei, munţii (sau muntele) Kaf / Qaf nu există propriu-zis, fiind un munte întâlnit în mitologia Orientului Mijlociu. Astfel, conform tradiţiei iraniene, Muntele Kaf ar fi „tărâmul demonilor”, iar conform tradiţiei arabe, acest munte este unul misterios, fiind cel mai îndepărtat punct al Pământului, ceea ce i-a făcut pe unii să creadă că e vorba de Polul Nord.

Foarte interesant e faptul că acest cuvânt arab „qaf” provine din cuvântul persan „gap”, care înseamnă „necunoscut”. Cea mai veche menţiune a „muntelui necunoscut” este o inscripţie a lui Shapur I (241-272), care aşează munţii între Marea Neagră şi Marea Caspică. „Gapkuh”, în limba persană, adică „muntele necunoscut” = „Qafqaz” (în limba arabă) = „Kavkaz” în limba rusă, adică e vorba de Munţii Caucaz. Aceştia sunt un lanț muntos, situat la granița dintre Europa și Asia, între Marea Neagră și Marea Caspică, trecând prin Georgia, Armenia, Azerbaidjan și Rusia. Cele mai înalte vârfuri ale sale sunt Elbrus (5.642 metri) și Dykh-Tau (5.204 metri).

Dacă legenda e adevărată (nu văd de ce n-ar fi), atunci cele 72 de statui ale regilor „pre-adamici” se găsesc undeva ascunşi în Caucaz. Vor fi găsite vreodată?


 • 1K
 •  
 •  
 •  
  1K
  Shares
Reclame
Orgoni Crystal