Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

În celebrul Machu Picchu din Peru se află o încăpere ascunsă în care s-ar putea găsi o comoară incredibilă pentru omenire! Dar Ministerul Culturii din Peru blochează această descoperire!

158

camera ascunsa Machu PichuUn explorator şi un arheolog francez, împreună cu echipa sa, se află pe punctul de a găsi o comoară secretă pierdută, în ruinele de la Machu Picchu (din Peru), putând deveni una dintre cel mai mari descoperiri din istoria omenirii. Din păcate, echipa franceză a Instititutului Inkari, condusă de arheologul francez Thierry Jamin, a fost blocată în a continua excavarea de către Ministerul Culturii din Peru.

Jamin şi colaboratorii săi susţin că, prin intermediul echipamentului lor electromagnetic, a fost identificată o încăpere ascunsă dincolo de ziduri, ce a fost ridicată undeva în jurul anului 1450. Se crede că în încăperea ascunsă s-ar putea afla mormântul lui Pachacuti Inca Yupanqui, conducătorul incaşilor pentru care mulţi experţi cred că a fost ridicat Machu Pichhu în sec.al XV-lea.

Aşadar e posibil ca acolo să se afla mormântul unui vechi conducător incaş sau a altor personalităţi incaşe sau chiar să se afle ascunsă o imensă comoară de aur, argint şi alte metale preţioase. Radarul folosit pentru a scana încăperea secretă relevă faptul că scările şi pereţii acestei încăperi ar conţine “metale non-feroase”, adică metale ce nu conţin fier. Dacă nu e vorba de fier, atunci s-ar putea găsi aur, argint şi alte materiale preţioase.

Ministerul Culturii din Peru a blocat accesul francezului întrucât consideră că acesta ar fi mai mult “un aventurier, un căutător de comori” decât un arheolog serios.

 

Orgoni Crystal