Secretul lui Sarkozy: undele energetice pozitive

987 vizualizari

sarkozyVitalitatea preşedintelui francez, supranumit şi “Duracell Bunny”, a fost mult timp subiectul speculaţiilor cele mai diverse. În unele cercuri politice se zvonea că “ar lua ceva”, acest “ceva” însemând fie amfetamine, fie cocaină. În realitate, Sarkozy este dependent doar de ciocolată, iar secretul dinamismului său nu stă în droguri, ci în influenţa lui Jean-Paul Moureau (60 de ani), după cum susţine jurnalistul Patrice Machuret, care a publicat recent o carte despre liderul francez.

“Moureau, the guru” – cum este cunoscut de toată lumea – se ocupă de condiţia lui Sarko de peste 15 ani. În tot acest timp, între cei doi s-a înfiripat o relaţie specială, Moureau devenind un fel de consilier neoficial. Înainte de vizitele importante pe care le efectuează în străinătate, Sarkozy îl convoacă la Palatul Élysée pe Jean-Paul Moureau pentru “o revizie generală”.

Jean-Paul Moureau, care se compară cu Picasso, are un tarif de 111 euro pe şedinţă. Etiopatia este o metodă ştiinţifică de analizare şi de determinare a fenomenelor patologice. Pentru a elimina cauza unei boli sau indispoziţii, specialiştii în etiopatie recurg la masaje pentru a trata în profunzime simptomele. Printre clienţii celebri ai lui Moureau se mai numără şi actorii francezi Alain Delon şi Jean-Paul Belmondo.