Secretul avionului spaţial american X-37, de 1 miliard de dolari: îl foloseşte Pentagonul pentru a realiza imagini holografice complexe sau pentru spionaj?


După o întârziere de aproape 2 luni ca urmare a unei defecţiuni tehnice, avionul spaţial secret al Forţelor Aeriene Americane X-37B a fost din nou lansat în orbita Pământului, pe 12 decembrie 2012, din baza Cape Canaveral (Florida). Aceasta este cea de a treia misiune a lui X-37B în ultimii 3 ani. Construit de Boeing şi costând 1 miliard de dolari bucata, nu este deloc clar care este misiunea acestui „monstru” spaţial.

Oficial, X-37, alimentat cu energie solară şi baterii, este doar o navă experimentală, care are ca scop acela de „a verifica tehnologiile pentru o platformă de test fără echipaj uman, iar experimentele operaţionale pot fi verificate pe Pământ”….cel puţin aşa ne spun cei de la Air Force. Gary Payton, ajutorul subsecretarului de stat din cadrul Programului Spaţial al Forţelor Aeriene Americane, a explicat că misiunea lui X-37 este aceea de „a efectua experimente pentru a vedea dacă noile tehnologii funcţionează”.

Toţi vorbesc de exepriemente, însă Armata Americană refuză să vorbească despre ce experimente e vorba. Unii bănuiesc că X-37 ar putea avea ca scop „hăckuirea” sateliţilor inamicilor, cele aparţinând unor state ca China sau Rusia. Sau cine ştie ce scopuri secrete mai sunt în mintea celor de la Pentagon. Poate vor să implementeze pe cerul Terrei imagini holografice mai realiste în cadrul proiectului „Blue Beam”…de aici multitudinea de OZN-uri ce au apărut în toată lumea în ultimii ani (vezi mai multe în recentul articol: https://www.lovendal.ro/wp52/chipul-gigant-al-unui-extraterestru-prezent-intr-o-fotografie-a-unei-aurore-boreale-dovada-ca-proiectul-ocult-blue-beam-functioneaza/).


Lasă un comentariu