Piramida mayaşă de la Chichen Itza produce un sunet incredibil într-o anumită poziţie


Ceea ce este scris în cărțile noastre de istorie despre piramide este o bună glumă. Atunci când vă uitați la munca mai multor cercetători cu privire la acest subiect, un lucru devine foarte clar: practic nu știm nimic despre piramide, inclusiv de ce ele se află aici pe Terra și cine le-au construit.

Este fascinant faptul că aceste structuri megalitice au fost construite peste tot, în întreaga lume, în diferite perioade de timp, de diferite civilizaţii, care nu aveau niciun contact între ele. De ce au construit toți piramidele? Care era scopul lor? Pur și simplu nu știm…

Există nenumărate anomalii matematice ciudate când vine vorba de marea piramidă din Egipt, de exemplu. Sunt prea multe pentru a le numi pe toate aici, dar dacă sunteți interesat de acest subiect, vă recomand să citiţi lucrarea cercetătorului Graham Hancock. Dar acum să vorbim despre piramida mayaşă Castillo de la Chichen Itza.

Oamenii de ştiinţă au arătat cum undele sonore care ricoșează în jurul treptelor piramidei El Castillo creează sunete care imită sunetul păsărilor mexicane quetzal, o pasăre sacră în cultura mayaşă. Acest sunet a fost remarcat pentru prima dată de către inginerul David Kalman în 1998. Sunetul păsării poate fi declanșat prin baterea palmelor la baza scării și numai la baza scării.

Puteţi auzi în videoclipul următor (AICI) de pe YouTube sunetul acestei păsări, când cineva bate din palme lângă piramidă.

Chichen Itza este un uriaș sit arheologic pre-columbian construit de civilizația Maya și aflat în partea central-nordică a peninsulei Yucatan, în statul Yucatan, Mexic.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock