“Marea revoluţie sovietică socialistă din octombrie” a fost un simulacru!

426

revolutia-din-octombrieConform istoriei oficiale, la 25 octombrie 1917, „genialul inspirator şi conducător al revoluţiei”, V.I. Lenin, a dat ordin să se ia cu asalt „ultimul bastion al guvernului burghez”, „Palatul de iarnă”. Dinspre malurile Nevei a răsunat salva de tun de pe crucişătorul ,,Aurora”, care dădea semnalul de atac. Această salvă a vestit începutul unei lumi noi. În noaptea de 25 spre 26 octombrie „Palatul de iarnă” a căzut: miniştrii ultimului guvern de dictatură a burgheziei au fost arestaţi. Ziua de 25 octombrie (7 noiembrie) 1917a intrat în istorie ca „Ziua Marii Revoluţii socialiste din Octombrie” (Istoria Partidului Comunist al Uniunii Sovietice” 1959).

În lupta pentru „Palatul de iarnă” au căzut zeci de soldaţi în luptele cu iuncherii care-l păzeau. Despre această zi s-a scris (la comandă), mii de cărţi, articole, s-au făcut tablouri, s-au compus cântece, scriitorii au scris romane cu eroii lui 25 octombrie, iar poeţii au golit butoaie cu cerneală spre a o glorifica. Un celebru cineast sovietic a făcut un film emoţionant care a rulat mulţi ani si pe la noi.

Şi iată rezultatele cercetărilor actuale! Tineţi-vă bine! Revoluţionarii lui octombrie n-au luat cu asalt sediul guvernului, ci pur şi simplu au fost invitaţi! Kerenski, şeful guvernului n-a fost nici arestat, nici măcar bruscat, ci, bine mersi, s-a întreţinut cordial cu conducătorii bolşevici şi a predat cheile. Se pare că mai mulţi soldaţi au murit în „Palatul de iarnă”, în timpul filmărilor ulterioare, din cauza nerespectării indicaţiilor regizorale!

Kerenski va părăsi Petrogradul şi revoluţionarii din Rusia „cu bun rămas”, stabilindu-se în America, unde va deveni un prosper om de afaceri şi unde a murit de moarte naturală. Se pare că bolşevicii au avut grijă de el, lăsându-l să plece cu „un portofel bine garnisit”! Ce forţă nemaivăzută a oprit armatele alb-gardiste, victorioase aflate doar la câţiva kilometri, să pătrundă în Petrograd? Astăzi ştim misterul şi-l putem numi: banii! Două vagoane sigilate pline ochi cu bani, fuseseră aduse de Troţki de la băncile americane şi puse la dispoziţia bolşevicilor. Secretul dezvăluirilor e mare şi incredibil.

Aşa cum şi cei trei muşchetari erau patru, roşiile uneori verzi, şi revoluţia din octombrie poate fi sărbătorită în noiembrie.