„Laserul din Bucegi”: o utilizatoare de pe Facebook a filmat, în ajunul Paştelui, o lumină violetă misterioasă pe platoul Bucegilor


Un prieten de pe Facebook (căruia îi mulţumesc şi pe această cale) mi-a trimis următorul mesaj însoţit de un videoclip şocant: „Bună ziua. Ce spui de această filmare făcută în Bucegi în zona Coştila, de către o prietenă din lista mea de prieteni (Carmen Silva), unde la un moment dat se vede un fascicul puternic de lumină, energie, îndreptata spre cer”.

M-am uitat şi eu pe videoclipul de pe pagina de Facebook a doamnei Carmen Silva (îl puteţi viziona aici: facebook.com), care este însoţit de următorul comentariu din partea autoarei: „Laserul din Carpaţi mai eficient decât cel de la Măgurele”.

Dacă nu e un videoclip trucat, atunci avem de-a face cu unul dintre cele mai misterioase videoclipuri pe care l-am vizionat în ultimul timp. Filmarea pare a fi realizată în Munţii Bucegi, cu ajutorul unui telefon mobil, care se mişcă înainte şi înapoi. Din cele 25 de secunde ale filmării, între secundele 3 şi 5, se poate observa o lumină de culoare violetă ce pare că porneşte din platoul Bucegilor către cer. Camera se mişcă, lumina nu mai este, iar la întoarcerea camerei video în acelaşi loc, peste câteva secunde, lumina misterioasă pare că a dispărut.

Carmen Silva spune că a filmat secvenţa enigmatică pe Bucegi pe 15 aprilie 2017, în jurul orelor 17. Dacă ne uităm la comentariile altor utilizatori de-ai doamnei Carmen Silva, aflăm şi alte lucruri interesante, ca de exemplu: Acum am sunat la o persoană respectabilă de lângă Munţii Bucegi care are 90 de ani şi cunoaşte fenomenele şi mi-a confirmat ceea ce se vede în filmuleţ; această sursă de energie s-a mai arătat exact cu 30 de ani în urmă”.

Se știe că Munții Bucegi sunt plini de mistere, despre care am vorbit de mai multe ori în cadrul acestui site. De exemplu, mulţi turişti şi localnici susţin că în anumite zone din Bucegi sunt urmăriţi de lumini ciudate, fără sursă vizibilă. În alte cazuri, aceste lumini nu pot fi văzute cu ochiul liber, dar apar în poze plutind deasupra sau printre copaci. Fenomenul este similar cu mărturiile celor care au vizitat pădurea Hoia-Baciu de lângă Cluj care, de asemenea, au surprins astfel de lumini plutitoare în poze.O altă anomalie despre care se vorbeşte mult în zona Bucegilor sunt portalurile. Au fost destule cazuri în care turişti aflaţi în Valea Urlătorii au declarat că au întâlnit oameni complet dezorientaţi care, fie nu ştiau deloc unde se aflau, fie credeau că se află în alte locuri.

Mai jos puteţi observa două capturi de pe filmarea de pe Facebook.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO