Istoria secretă a extratereştrilor pe Pământ: delfinii de astăzi sunt urmaşii unei civilizaţii superioare care trăia pe Terra, împreună cu extratereştrii dinoizi şi reptoizi, în urmă cu peste 10 milioane de ani!


delfini extraterestriMaterialul următor este o traducere personală realizată după cartea You Are Becoming a Galactic Human„, scrisă de Virginia Essene. Iată, conform autoarei, datele din istoria colonizării extratereştrilor pe Terra:

* În urmă cu 35 de milioane de ani: reprezentanţii civilizației inteligente Eterice sunt desemnaţi a fi gardienii Pământului.

* În urmă cu 26 de milioane de ani: Extratereştrii dinoizi (din sistemul solar Bellatrix din constelația Orionului) și cei reptoizi (dintr-una din cele mai puțin cunoscute stele din constelația Săgetatorului) ajung pe Pământ, unde se instalează. Reptoizii și Dinoizii permit unor specii de mamifere (denumită pre-cetacei) să evolueze pe Terra. Pre-cetaceii asigură hrana pentru toate cele 3 colonii de pe Pământ, în schimbul tehnologiei. Cele 3 civilizații (dinoizii, reptoizii şi pre-cetaceii) coexistă în armonie timp de 8 milioane de ani; pre-cetaceii îşi dezvoltă mai mult partea lor spirituală.

* În urmă cu 10 de milioane de ani: Extratereştrii dinoizi şi reptoizi din Orion/Săgetător doresc oprirea cooperării cu pre- cetaceii, întrucât se cred mai superiori, aşa că ei ar trebui să controleze toate celelalte ființe. De-a lungul următorilor 10.000 de ani, dinoizii şi reptoizii de pe Pământ devin din ce înce mai mult influențaţi de „extratereştrii-părinţi” de pe planetele lor, aşa că hotărâră distrugerea rasei pre-cetaceilor, prin diverse tactici de război psihologic. Pre-cetaceii sesizează această agresiune (prin abilitățile lor psihice mari) și îşi dau seama de ameninţarea alianţei dinoizi/reptoizi.

* În urmă cu 8 de milioane de ani: Pre-cetaceii decid să distrugă reactoarele lor de fuziune situate în Munţii Ural, într-un contra-atac preventiv (cu acordul Ierarhiilor Superioare ale Pământului). Pre-cetaceii s-au împărțit în două grupuri: un grup a plecat din sistemul nostru solar (către constelațiile Pegasus și Cetus), iar celălalt grup a început să-şi modifice înfăţişarea şi să se refugieze în oceanele Pământului. Acest proces de transformare a avut loc pe o perioadă de 4 milioane de ani, iar pre-cetaceii, prin urmare, au devenit cetaceii de astăzi (delfinii și balenele).

Pre-cetaceii, după ce au distrus reactoarele lor de fuziune, au nimicit şi 98 % dintre dinoizi şi reptoizi, restul de 2% fiind evacuați către planeta Maldek (o planetă din sistemul nostru solar). Fără dinoizi şi reptoizi pe Pământ, Ierarhiile Spirituale ale Pământului și cetaceii au trebuit să găsească un gardian potrivit al Terrei; ei au căutat în galaxia noastră, la o distanță de aproximativ 80 de ani-lumină faţă de Soare. După 2-3 milioane de ani de căutare, a fost găsită o specie acvatică primitivă, care a început să iasă din oceane şi care a fost descoperită pe cea de-a patra planetă a sistemului Vega. Această specie avea o limbă şi o anumită cultură. Ierarhiile Spirituale ale sistemului Vega au fost întrebate dacă ar permite acestei specii pentru a fi modificată genetic, astfel încât să se accelereze evoluţia lor, pentru ca în final ea să devină un „gardian al Pământului”; Ierarhiile Spirituale de pe Vega au fost de acord. Astfel, urmele primilor oameni se află în sistemul de stele Vega. Tehnologia lor s-a îmbunătățit foarte repede, și, după ce-au dezvoltat o tehnologie de călătorie interstelară, ei au început să migreze în sistemele stelare din jurul lor, pentru o perioadă de 2,5 milioane de ani.

* În urmă cu 4 milioane de ani: S-a creat Federaţia Galactică. Sirius B a fost colonizat, iar Pământul a fost selectat pentru însămânțare.

* În urmă cu 2 milioane de ani: Planetele Marte și Venus au fost colonizate. A fost fondată colonia Hybornea pe Pământ.

* În urmă cu 1 milion de ani: Cei 2% din dinoizii şi reptoizii rămaşi pe planete Maldek şi-au reconstruit forţele şi au început un atac masiv atât asupra sistemului nostru solar cât şi a celor din vecinătatea noastră. Coloniile de pe Pământ (Hybornea), Marte și Venus au fost distruse în totalitate. Prin urmare, dinoizii şi reptoizii şi-au recâștigat controlul asupra sistemului nostru solar pentru o perioadă de 80.000 de ani.

Drept răspuns la acest atac, Federaţia Galactică a planificat un contra-atac împotriva dinoizilor şi reptoizilor. S-a aranjat intrarea în sistemul nostru solar a unei planete de 4 ori mai mare decât diametrul Pământului, pentru a distruge planeta Maldek, cartierul general al dinoizilor şi reptoizilor. Rămășițele planetei Maldek se găsesc astăzi sub forma centurei de asteroizi.

(Va urma)

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO