Incredibila invenţie a unui inginer român: farfuria zburătoare ce seamănă cu un OZN extraterestru


Următoarea farfurie zburătoare pe care o vedeți s-ar putea să nu fie un OZN, ci un ADIFO, mai ales dacă locuiți în România. Aici, un inventator a creat un adevărat disc zburător cu toate capacitățile pe care le-ați aștepta într-o farfurie zburătoare … cu excepția extratereştrilor. A construit un prototip, a câștigat un premiu (la Salonul de Invenţii de la Geneva, ediţia a 46-a) și caută finanţare pentru a construi un aerovehicul comercial, militar sau privat, care să se asemene cu un OZN.

ADIFO (All Directions Flying Object, adică Obiectul Zburător în Toate Direcţiile) poate fi vizionat pe site-ul oficial al invenţiei – adifoaircraft.com.

Inventatorul român (inginerul Răzvan Sabie) a declarat că dispozitivul său este unic în lume, prin faptul că el poate zbura în orice direcţie, cu aceleaşi caracteristici aerodinamice şi poate zbura la fel de bine în regim subsonic sau supersonic.

ADIFO are forma clasică a unei farfurii zburătoare şi are următoarele caracteristici aerodinamice: unghiuri largi de utilizare (chiar peste 60 de grade), fără punct de stagnare, fără undă de şoc la suprafaţă, fără boom sonic, vibraţii scăzute, zgomot aerodinamic redus, economie de combustibil la viteze mari. De asemenea, ADIFO are hipermanevrabilitate, în toate direcţiile, ca urmare a elicelor situate pe partea inferioară şi superioară a obiectului zburător.

Prototipul construit de inginerul român are un diametru de doar 1,2 metri, fiind construit pentru a-i demonstra capacitățile și a se găsi investitori. În mod evident, el încă nu este pregătit pentru zbor supersonic și nu este suficient de mare pentru a încăpea un pilot.

Cum a reuşit acest inginer român să construiască o farfurie zburătoare ce seamănă cu un OZN extraterestru?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO