Două invenţii incredibile ale lui Grander: aparatul de vitalizare a apei şi motorul magnetic

  •  
  •  
  •  
  •  

În secolul trecut, un inventator pe nume Grander a constatat că apa posedă o energie incredibilă. Aşa că el a construit un „aparat de vitalizare a apei“, aparat care „a vitalizat“ pe „cale magnetică” apa dintr-un izvor aflat departe în munte.

Datorită efectului ei uluitor, „apa vie“ a lui Grander o avalanşă de atenţii din partea mediilor şi a oamenilor de ştiinţă. Se spune că nu s-a constatat niciun fel de escrocherie, dar în schimb s-au constatat lucruri uimitoare. În apa lui Grander, bacteriile, strânse într-un filtru, se repartizează ca pilitura de fier de-a lungul liniilor de forţă ale unui magnet. În mod normal, repartizarea lor este complet dezordonată.

Numeroase reacţii din public confirmă însuşirile uimitoare ale apei lui Grander. Persoane particulare, întreprinderi, instituţii au declarat că au conectat aparatul lui Grander de vitalizare a apei la conductele de apă, ceea ce a arătat că apa „vitalizată”, cândva obişnuită apă de conductă, a vindecat boli sau a dus la mărirea producţiei de lapte în fermele de creştere a vitelor, că în conducte au apărut mai puţine depuneri şi alte fenomene de acest gen.

Paralel cu tehnica vitalizării apei, Grander şi-a perfecţionat de-a lungul mai multor decenii o altă invenţie, motorul magnetic care, fără conectare electrică sau baterii, a produs, se spune, energie (cosmică) sau forţă vitală. Potrivit lui Grander, magneţii aranjaţi cu rafinament, acoperiţi cu un aliaj special, pot să se echilibreze reciproc la tot mai înalte frecvenţe ale vibraţiilor.

Inventatorul austriac a fost foarte apreciat în Extremul Orient. Există informaţii că partenerul din Hong Kong al lui Grander a convins Căile Ferate Chineze să testeze „invenţia magnetică” a lui Grander. După cum a declarat şeful serviciului chinez de cercetare în domeniul construcţiilor de maşini, prin tratamentul aplicat de Grander combustibililor lichizi s-au redus consumul de combustibili şi emisiile şi s-a majorat capacitatea de tracţiune.


  •  
  •  
  •  
  •