Cercetări interzise publicului: în 1912, s-au descoperit nişte giganţi de 3 metri, cu 6 degete şi cu două rânduri de dinţi


Iată încă un articol despre „arheologia interzisă”. Vedeţi fotografia de la începutul articolului? În ea apar doi oameni de ştiinţă, înconjurat de un schelet aflat în picioare, aproape dublu cât înălţimea lor. Picioarele scheletului gigant ajung până la nivelul pieptului oamenilor de ştiinţă! Întrebarea e de ce oamenii de ştiinţă din întreaga lume au păstrat tăcerea timp de 100 de ani, după descoperirea unei rase de giganţi în apropiere de Lacul Delavan, Wisconsin (SUA), în mai 1912. Mărimea enormă a scheletelor şi capetelor mari găsite în mai 1912 nu se potriveşte cu niciun concept standard din cărţile de arheologie. Aceşti giganţi erau enormi… şi probabil că nu erau nici măcar oameni obişnuiţi.

Mărimea giganţilor descoperiţi (18 la număr) varia între 2,3 metri şi 3 metri. Extrem de rar se mai găsesc şi oameni care ating înăţimea de 2,3 metri (cel mai înalt om cunoscut vreodată a fost Robert Wadlow, care a avut 2,72 metri)….dar oameni de 3 metri nu s-a cunoscut în istorie. Capetele lor erau cu adevărat uriaşe…aveau de obicei două rânduri de dinţi, dar şi 6 degete la mâini şi la picioare. Dinţii din faţă erau molari obişnuiţi, dar capetele aveau o formă alungită.

Pe site, am prezentat câteva articole despre diferite schelete gigantice descoperite de-a lungul timpului: nişte schelete de 4 metri înălţime din secolul al XIX-lea (https://www.lovendal.ro/wp52/daca-scheletele-de-oameni-de-4-metri-din-secolul-al-xix-lea-sunt-reale-atunci-ele-ar-fi-putut-apartine-unor-atlanti-giganti/) sau nişte schelete din Alaska din 1900 (https://www.lovendal.ro/wp52/senzational-in-alaska-a-fost-descoperit-un-vechi-cimitir-indian-in-care-se-aflau-niste-schelete-gigantice-de-oameni-cu-trasaturi-neobisnuite/).


Lasă un comentariu