Hexagonul misterios de la polul nord al planetei Saturn. Există vreo explicaţie!?


Era anul 1987, când omul de ştiinţă David Godfrey a descoperit un hexagon la polul nord al planetei Saturn, după ce a vizionat imaginile luate în 1981 de misiunea Pioneer asupra lui Saturn. Misiunea spaţială Cassini a reușit în 2006 să ia doar imagini termice în infraroșu ale hexagonului. Dar, Cassini a reușit să filmeze modelul meteorologic hexagonal în timp ce călătorea cu aceeași viteză ca planeta, înregistrând prin urmare doar mișcarea hexagonului. Între 2012 și 2016, hexagonul şi-a schimbat culoarea – de la albastru la o culoare mai mult aurie.

Dar, ce e cu acest hexagon misterios? O ipoteză ar fi aceea că un curent din polul nord al lui Saturn se învârte cu o viteză diferită în raport cu restul atmosferei, favorizând o figură geometrică cu 6 laturi, în acest mod apărând hexagonul. Astfel de formațiuni poligonale au fost observate în centrul uraganelor majore de pe Pământ, deși ele se risipesc rapid.

Există, de asemenea, şi o altă teorie ezoterică, care spune că Saturn = Satana, iadul se află în influența lui, adică radiația pe care o pompează și cum interferează cu biologia noastră pentru a ne ține orbi și ignoranţi. Aceeaşi teorie ne spune să nu intri niciodată pe planetă, mai ales prin hexagon, sau nu vei ieși niciodată de acolo.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO