Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

E adevărat că celebrul actor Tom Cruise candidează pentru preşedinţia SUA în 2020? Run Tom Run!

1192
blank
Foto: captura YouTube

Mulţi au rămas perplecşi atunci când au văzut videoclipul (postat la sfârşitul acestui articol) şi au crezut că nu poate fi adevărat: binecunoscutul actor american Tom Cruise ar fi anunţat că vrea să candideze la preşedinţia SUA pentru anul 2020! Nu că ar fi imposibil; în 1980 şi-a anunţat candidatura şi chiar a câştigat Ronald Reagan, un fost actor de filme de cowboy.

Totuşi, oricât de uimitoare ar fi ideea, Tom Cruise nu candidează cu adevărat pentru președinţia Statelor Unite în 2020. Dar un nou videoclip parodie, care a făcut ravagii pe Internet, îl prezintă pe actorul Miles Fisher care face o interpretare foarte bună a lui Tom Cruise (chiar seamănă foarte bine la chip cu superstarul american, imitându-i perfect vocea!). Iar în acest videoclip, “Tom Cruise” cel fals anunţă că va candida la preşedinţia SUA. Şi, uneori, crezi că e chiar adevăratul Tom Cruise, cunoscut în special din seria de filme “Misiune imposibilă”.

Tom Cruise este unul dintre ultimele vedete adevărate de la Hollywood, având o carieră artistică de peste 35 de ani. A jucat foarte multe personaje şi a salvat lumea de o invazie extraterestră de trei ori (cel puţin în scenariile hollywoodiene). De ce nu ar putea fi președinte?

Anunțul campaniei de candidatură la preşedinţie a lui Tom Cruise „Run Tom Run” a fost scris de Miles Fisher, care şi joacă rolul lui Tom Cruise (aşa cum am spus mai sus), încorporând în el multe dintre cele mai mari blockbuster-uri ale superstarului american. “America merită cu adevărat asta. Un președinte cu părul perfect, care știe să conducă o motocicletă și știe să arunce grenade… cu dinții lui. America, mă completezi!” – cam acesta este mesajul din videoclip.

Deşi totul pare a fi o simplă parodie, sunt sigur că Tom Cruise are ceva ambiţii politice, dacă nu pentru 2020, măcar pentru alegerile din 2024, şi de aceea a dorit să testeze terenul mai întâi, prin intermediul altora. Dar chiar are nevoie America de un preşedinte ca Tom Cruise? De ce nu?

Videoclipul YouTube poate fi vizionat AICI.

Orgoni Crystal