Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Dumnezeu există şi este un programator cosmic de calculator…iar întreg Universul nostru este pixelat!

  •  
  •  
  •  
  •  

Dumnezeu programator cosmicMai ţineţi minte de articolul acesta (https://www.lovendal.ro/wp52/daca-am-trai-intr-o-simulare-pe-calculator-creata-de-programatorii-realitatii-virtuale-putem-scapa-din-matrice/) în care discutam despre posibilitatea ca întreaga lume a noastră să fie o „realitate virtuală”, programată de un super-computer al unei civilizaţii extrem de avansate? Atunci vorbeam despre experimentul fizicianului Alain Aspect, care a realizat în 1982 un experiment celebru prin care a demonstrat că particulele subatomice sunt capabile să comunice instantaneu unele cu celelaltele, indiferent de distanţa care le separă (fie că e vorba de 3 km, sau de 3 miliarde de km). Aceasta ar putea însemna că Universul este centrul unei fantasme, a unei holograme gigantice.

De data aceasta, vom vorbi despre aceeaşi teorie (cea a Universului holograf), dar în viziunea lui Rich Terrell, de la NASA Jet Propulsion Laboratory, California Institute of Technology. Acest om de ştiinţă a ajutat la misiunile NASA către Marte, a descoperit 4 noi sateliţi ai planetelor Saturn, Neptun şi Uranus şi a fotografiat sisteme solare îndepărtate. Terrell crede că Dumnezeu trebuie să fie un „programator de calculator cosmic”. Iată ce ne spune el despre Dumnezeu: „Dumnezeu este o fiinţă inter-dimensională, conectată cu totul din Univers, este un Creator responsabil pentru acest Univers şi, într-un fel, poate schimba legile fizicii dacă ar dori. Cred că acestea sunt caracteristicile lui Dumnezeu”.

Omul de ştiinţă de la NASA îl compară cu Dumnezeu cu programatorii de pe Pământ care creează simulări virtuale. Ca urmare a avansurilor tehnologice actuale (computerele din ziua de azi depăşesc cu mult creierul uman), Terrell crede că în 10 ani, se va putea crea o simulare reală care s-o percepem în jurul nostru, adică o hologramă ce pare a fi extrem de reală. Iar în această hologramă, e posibil să se creeze fiinţe cu inteligenţă artificială simulată.

Terrell spune că a găsit dovada existenţei lui Dumnezeu în natură. „Priviţi felul în care Universul se comportă: totul este cuantificabil, totul e format din pixeli. Spaţiul, materia, energia… toate sunt cuantificabile; absolut totul e format din pixeli individuali. Ceea ce înseamnă că Universul are un număr finit de componente… adică un număr finit de stări. Ceea ce înseamnă că totul e un computer.” Omul de ştiinţă american trage astfel concluzia că Universul poate fi creat prin linii de cod care apar în programarea unui computer.

Dovada spuselor lui Terrell este celebrul experiment din anul 1928 (experimentul Thomson) prin care s-a demonstrat că materia (atunci când o observăm) poate fi măsurată prin particule individuale, iar, când o ignorăm, ea este difuză, se împrăştie, nu are o formă finită în Univers: Aşadar, atunci când o observăm, materia ia forma unor „puncte”; atunci când nu o băgăm în seamă, ea îşi pierde forma fizică. Acest comportament straniu al materiei este compatibil cu cel existent într-o simulare? Omul de ştiinţă de la NASA crede că da: „Universul îţi oferă ceea ce te uiţi, atunci când priveşti. Când nu-l priveşti, Univesrul nu-i necesar să fie acolo.” De aici, putem trage concluzia că Universul este pixelat şi capătă formă doar atunci când este observat. Aşa funcţionează simulările pe calculator.

Acum…ca să glumim puţin: în ce sistem de operare v-ar place să fie scris Universul nostru? Windows, Linux sau Android?


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu