Deşi i-a fost retezat un sfert din cap, un marinar din New York şi-a revenit miraculos în doar câteva ore! Minune dumnezeiască!?


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free) + prelucrare proprie

În New York-ul anului 1888 s-a întâmplat un caz ieșit din comun. Un marinar care se află pe un vas a făcut o mişcare greşită şi, în momentul în care vasul său se apropia de un pod cu arcada joasă, partea ascuțită a grindei de jos a arcului de pod, i-a retezat craniul ca un brici, aproximativ cu 5-6 cm mai sus de ochiul drept. În continuare a avut loc o adevărată minune!

Peste vreo două ore marinarul a fost adus la spital, dar el era încă viu! Medicii au început să aibă grijă de rana lui, fără vreo mare speranță de a-și salva pacientul. Deodată, rănitul grav a deschis ochii și a întrebat ce i s-a întâmplat. Când medicii și-au terminat lucrul și i-au pansat capul devenit cu un sfert mai mic, victima a coborât pe neașteptate de pe masa de operație, și-a cerut salopeta, spunând că vrea acasă! E clar că nu a fost lăsat să plece. Dar, peste două luni marinarul a revenit pe vas! După cum se vede, trauma nu i-a afectat starea de sănătate.

E adevărat, uneori marinarul se plângea de amețeli, dar în rest era un om absolut sănătos. Abia peste 26 de ani după acest accident, el a suferit o paralizie parțială a mânii și piciorului stâng.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO