Dacă aveţi treabă prin Londra, n-ar fi rău să evitaţi Hotelul Langham! Prea multe sinucideri şi crime misterioase s-au întâmplat aici…


Imagine: wikipedia.org (Commons Creative – free)

Construit în anul 1865, în stilul palatelor din Florenţa, Hotelul Langham din Londra a fost „primul grand hotel” din capitala britanică, atrăgând oaspeți din întreaga lume. Din păcate, de-a lungul anilor, el a devenit un loc sinistru, unde au avut mai multe sinucideri și crime. Oare o fi vorba de geometria clădirii sau de faptul că el se află situat într-un „loc blestemat”? Dar, cea mai sadică cameră din hotel este camera 333, acolo unde au avut loc cele mai multe evenimente tragice.

1) Un doctor și-a ucis soția, apoi s-a sinucis în timp ce se afla pe luna de miere. Se spune că fantoma lui se manifestă ca un bărbat cu părul argintiu, cu mantie și pălărie. Ar fi fost văzut în 1973 de către crainicul BBC, James Alexander Gordon, în timp ce el dormea ​​în camera 333. Îşi face doar apariția doar în luna octombrie.

2) Un prinț german care a sărit pe o fereastră de la etajul 4. Fantoma sa a fost descrisă de către crainicul BBC, regretatul Ray Moore, drept „un bărbat furios îmbrăcat într-o haină militară”. Fantoma a fost observată în primele ore de dimineață ca mergând printre uși.

(O să vă întrebaţi de ce atât de mulţi crainici BBC au stat la acest hotel. Explicaţia e simplă: Hotelul Langham este chiar vizavi de BBC. După cel de-al doilea război mondial, mai multe camere de la etajul al treilea au fost păstrate ca şi cazare pentru jurnaliștii BBC care, din orice motiv, au trebuit să stea peste noapte).

Oricum, chiar şi în ziua de astăzi mai mulţi turişti cazaţi la acest hotel au semnalat gemete şi strigăte misterioase în miezul nopţii…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO