Conspiraţia Cezar Ouatu: finalistul României la Eurovision s-a îmbrăcat asemănător cu regina Elisabeta I a Angliei, pentru a-şi arăta apartenenţa sa la ordinul reptilian!

  •  
  •  
  •  
  •  

Ouatu - Elisabeta IAcest articol l-am trecut la categoria „Monden şi divertisment”, deşi unele lucruri pe care am să le spun par foarte serioase. Şi, am să fac o mică demonstraţie: până unde poate să ajungă o teorie a conspiraţiei, dacă se fac asemănări şi deducţii forţate. Până la absurd!

Aşadar, îl avem pe reprezentantul României la finala Eurovision, Cezar Ouatu. El s-a calificat în finală, după ce a trecut de semifinalele de la Malmo (Suedia). De pe realitatea.net, aflăm ce i-a spus prezentatoarea Eurovisionului lui Cezar Ouatu, la finalul interpretării piesei: „se confirmă zicala că sub fusta oricărui bărbat de succes se ascunde o femeie”. De ce? Datorită costumaţiei lui Cezar Ouatu care semănă mult cu cea a unei fuste.

Însă, eu când m-am uitat la costumaţia lui Ouatu, cea cu un guler masiv ridicat în spate în sus, gândurile mi se duc instantaneu la costumaţia reginei Angliei, Elisabeta I (1533-1603). Şi, într-adevăr, dacă ne uităm la cum era reprezentată în tablouri regina Angliei, cu acelaşi guler înalt, ridicat în spate, asemănarea cu şocanta costumaţie a lui Cezar Ouatu e mai mult decât evidentă. Aşadar, cum de i-a venit lui Cezar Ouatu ideea să se îmbrace ca Elisabeta I? Cine i-a băgat această idee? Şi, de ce a acceptat el aşa ceva?

De aici, precum spuneam mai sus, putem împinge teoria conspiraţiei până la extrem, până la absurd. Cezar Ouatu s-a îmbrăcat ca regina Elisabeta I pentru că vrea să spună că şi el aparţine ordinului reptilian, exact ca monarhul englez! În articolul acesta din 2010 (https://www.lovendal.ro/wp52/un-sarpe-misterios-ascuns-in-portretul-lui-elisabeta-i-regina-angliei/), arătam cum într-un tablou al Elisabetei, se afla ascuns un şarpe, ţinut în mână de regină, probabil ca semn al faptului că această regină aparţine ordinului reptilian. De ce n-am presupune că şi Cezar Ouatu vrea să sublinieze acest lucru… În definitiv, Zecharia Sitchin şi-a creat întreaga teorie Nibiru – Anunnaki de la nişte simple tăbliţe sumeriene… De ce n-aş face-o şi eu!?

Cezar Ouatu

Elisabeta I 2


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu