Conspiraţia Cezar Ouatu: finalistul României la Eurovision s-a îmbrăcat asemănător cu regina Elisabeta I a Angliei, pentru a-şi arăta apartenenţa sa la ordinul reptilian!


Ouatu - Elisabeta IAcest articol l-am trecut la categoria „Monden şi divertisment”, deşi unele lucruri pe care am să le spun par foarte serioase. Şi, am să fac o mică demonstraţie: până unde poate să ajungă o teorie a conspiraţiei, dacă se fac asemănări şi deducţii forţate. Până la absurd!

Aşadar, îl avem pe reprezentantul României la finala Eurovision, Cezar Ouatu. El s-a calificat în finală, după ce a trecut de semifinalele de la Malmo (Suedia). De pe realitatea.net, aflăm ce i-a spus prezentatoarea Eurovisionului lui Cezar Ouatu, la finalul interpretării piesei: „se confirmă zicala că sub fusta oricărui bărbat de succes se ascunde o femeie”. De ce? Datorită costumaţiei lui Cezar Ouatu care semănă mult cu cea a unei fuste.

Însă, eu când m-am uitat la costumaţia lui Ouatu, cea cu un guler masiv ridicat în spate în sus, gândurile mi se duc instantaneu la costumaţia reginei Angliei, Elisabeta I (1533-1603). Şi, într-adevăr, dacă ne uităm la cum era reprezentată în tablouri regina Angliei, cu acelaşi guler înalt, ridicat în spate, asemănarea cu şocanta costumaţie a lui Cezar Ouatu e mai mult decât evidentă. Aşadar, cum de i-a venit lui Cezar Ouatu ideea să se îmbrace ca Elisabeta I? Cine i-a băgat această idee? Şi, de ce a acceptat el aşa ceva?

De aici, precum spuneam mai sus, putem împinge teoria conspiraţiei până la extrem, până la absurd. Cezar Ouatu s-a îmbrăcat ca regina Elisabeta I pentru că vrea să spună că şi el aparţine ordinului reptilian, exact ca monarhul englez! În articolul acesta din 2010 (https://www.lovendal.ro/wp52/un-sarpe-misterios-ascuns-in-portretul-lui-elisabeta-i-regina-angliei/), arătam cum într-un tablou al Elisabetei, se afla ascuns un şarpe, ţinut în mână de regină, probabil ca semn al faptului că această regină aparţine ordinului reptilian. De ce n-am presupune că şi Cezar Ouatu vrea să sublinieze acest lucru… În definitiv, Zecharia Sitchin şi-a creat întreaga teorie Nibiru – Anunnaki de la nişte simple tăbliţe sumeriene… De ce n-aş face-o şi eu!?

Cezar Ouatu

Elisabeta I 2

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock