Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Calmul britanic a devenit acum nervozitate

239

om-nervosContrar unei opinii consacrate, britanicii se înfurie mai des decât alţi europeni, inclusiv francezii, în timp ce scandinavii se dovedesc a fi cei mai calmi, potrivit unui studiu dat publicităţii la Londra, relatează Agenţia France Presse, citată de Agerpres.

Britanicul mediu mărturiseşte că se enervează de patru ori pe zi în medie, adică mai des decât italienii (de 3,5 ori pe zi), francezii (3), spaniolii (2,8) sau germanii (2,4). Pe primul loc în ce priveşte calmul european se află danezii, care spun că se enervează o dată la zece zile, ei fiind urmaţi de norvegieni, suedezi şi austrieci, potrivit studiului realizat pe un eşantion de 6.000 de persoane pentru canalul privat de televiziune G.O.L.D.

Motivele enervării variază de la o ţară la alta. În Marea Britanie, nerespectarea sacrosanctelor, cozile de aşteptare la blocarea circulaţiei provoacă cea mai mare iritare (48 % dintre persoanele chestionate), atunci când este vorba de vecini nepoliticoşi sau în faţa cabinelor telefonice pentru apeluri în străinătate.

Francezii invocă drept principala sursă de contrarietate un meniu prost sau servicii neglijente într-un restaurant. Nimic nu-l enervează mai mult pe un italian decât un şofer prost, dacă e să dăm crezare studiului. La rândul lor, scandinavii văd negru în faţa ochilor când cineva se leagă de ţara lor, potrivit sondajului realizat în 13 ţări europene.

Orgoni Crystal